- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
ez kezd egy kicsit regényesen hosszúvá válni telepakolt idézetekkel, de ezért még válaszolok
Különösebben nem.
hát néha azért nem ártana, még akkor is ha neked minden jól működik, lehet hogy éppen jó dolgokat is olvasnál - aktuális téma-
Ennyi... De ha nem értenek az OS-hez, akkor miért hiszik azt, hogy a winnyózhoz értenek?
Nem attól lesz valamit könnyű használni, hogy a telepítés next, next...
nem gondolja, hogy ért hozzá, de ha fel kell telepíteni egy drivert elég nagy valószínűséggel meg tudja oldani maga, és elég nagy valószínűséggel működni is fog mindenféle fórumozás és googlizás nélkül.Haveromnál (asszem 4850-en) szintén voltak ilyen gondok
Hogy oldottad meg?
Érdekelne.Linuxon meg nem kell feltenni drivereket, mert beépítettek a kernelbe 90%-ban... a maradék 10% meg videokártya driver, ami azért nincs a kernelben teljes értékűen, mert a gyártók nem adják ki a forráskódot.
igen amit beletettek, de amit nem?
nyomtató, szkenner, webcam... csak szét kell nézni a fórumonOK hogy csak használni akarja, de egy minmális szinten az autóról és a számítógépről is kellenek ismeretek
Persze hogy kell teljesen igazad van, de nem mindegy, hogy milyen szintű tudás kell a megoldáshoz.
A töredezettség jogos, és igen az átlagfelhasználó nem tudja hogy ennek milyen hátrányai vannak, de legalább működik minden funkció, és nem az van hogy bizonyos része az PC nek nem működik rendesen vagy egyáltalán.Egyébként bármilyen formában utánanéztél, hogy mitől lehetett a driver hiba?
igen googliztam, és szavaztam a brainstormon is már volt bejegyzés róla
Nagyon hasonló az autóvezetéshez, mivel ott is kellenek minimális műszaki ismeretek ahhoz, hogy el tudj indulni (kuplung), meg a KRESZ-t sem árt ismerni.
Jogos, ezt nem vitattam fentebb sem, csak mondom nem mindegy hogy egy autónak a lámpája úgy van megcsinálva hogy csak szerviz tudja kicserélni, vagy egszerüen ki tudod te is.
Elég könnyen felismerhetőe azok, akik felfogják, amit mondasz nekik, meg azok, akik pl. nem. Utóbbiből egyre több van.
Kérdez valamit, válaszolsz, és mintha nem mondtál volna semmit.Én meg azon a véleményen vagyok aki nem tud kedves lenni az emberekkel ne dolgozzon vendégiparban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Robotporszívók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1 humoros
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest