- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt320i
senior tag
ez kezd egy kicsit regényesen hosszúvá válni telepakolt idézetekkel, de ezért még válaszolok
Különösebben nem.
hát néha azért nem ártana, még akkor is ha neked minden jól működik, lehet hogy éppen jó dolgokat is olvasnál - aktuális téma-
Ennyi... De ha nem értenek az OS-hez, akkor miért hiszik azt, hogy a winnyózhoz értenek?
Nem attól lesz valamit könnyű használni, hogy a telepítés next, next...
nem gondolja, hogy ért hozzá, de ha fel kell telepíteni egy drivert elég nagy valószínűséggel meg tudja oldani maga, és elég nagy valószínűséggel működni is fog mindenféle fórumozás és googlizás nélkül.Haveromnál (asszem 4850-en) szintén voltak ilyen gondok
Hogy oldottad meg?
Érdekelne.Linuxon meg nem kell feltenni drivereket, mert beépítettek a kernelbe 90%-ban... a maradék 10% meg videokártya driver, ami azért nincs a kernelben teljes értékűen, mert a gyártók nem adják ki a forráskódot.
igen amit beletettek, de amit nem?
nyomtató, szkenner, webcam... csak szét kell nézni a fórumonOK hogy csak használni akarja, de egy minmális szinten az autóról és a számítógépről is kellenek ismeretek
Persze hogy kell teljesen igazad van, de nem mindegy, hogy milyen szintű tudás kell a megoldáshoz.
A töredezettség jogos, és igen az átlagfelhasználó nem tudja hogy ennek milyen hátrányai vannak, de legalább működik minden funkció, és nem az van hogy bizonyos része az PC nek nem működik rendesen vagy egyáltalán.Egyébként bármilyen formában utánanéztél, hogy mitől lehetett a driver hiba?
igen googliztam, és szavaztam a brainstormon is már volt bejegyzés róla
Nagyon hasonló az autóvezetéshez, mivel ott is kellenek minimális műszaki ismeretek ahhoz, hogy el tudj indulni (kuplung), meg a KRESZ-t sem árt ismerni.
Jogos, ezt nem vitattam fentebb sem, csak mondom nem mindegy hogy egy autónak a lámpája úgy van megcsinálva hogy csak szerviz tudja kicserélni, vagy egszerüen ki tudod te is.
Elég könnyen felismerhetőe azok, akik felfogják, amit mondasz nekik, meg azok, akik pl. nem. Utóbbiből egyre több van.
Kérdez valamit, válaszolsz, és mintha nem mondtál volna semmit.Én meg azon a véleményen vagyok aki nem tud kedves lenni az emberekkel ne dolgozzon vendégiparban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest