Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Buci21

addikt

Ne mondja már meg nekem senki, hogy mi tetszik, vagy nem, amit leírtam, az a személyes véleményem volt, ezzel lehet egyet érteni, meg nem. De fikázni, mert mért ne, hát... Am meg a Windows+D kombináció megtanulása nem nagy feladat, és ott vagy az asztalon, a régi félén, a Windows gomb megnyomásával pedig vissza. Jah, és két monitoron kifejezetten tetszik, hogy a 2. számú kijelzőn a régi asztal létszik, így van tálca is ott. A csempézés meg akkor jó, ha csak egy-két dolog kell, amint nem a böngetőt vagy a képeket vagy ilyesmit nyitok meg, lépek a rendes asztalra. najó, a Minecraftot is elindítom a csempés start-menüből...
    Korrektnek meg korrekt, nem vagy rákényszerítve, hogy használd, ott a fent említett kombó, plusz elvileg a dolog letiltható egy registry átállítással. Jah, és a legjobb: egér a jobb felső sarokba, ott aztán lehet dőzsölni, wifi, minden ott van... És egy asztali gépen használom, az aláírásomban látható kicsikén, egy 1920*1080 és egy 1280*1024 monitorral (ezek voltak itthon). Meg lehet kövezni, de én szeretem, megérte váltani, gyorsabb is, érezhetően kevesebbet pörgeti a merevlemezt, ami sajna igen lomha darab (1TB, 5400rpm).

szerk: szinkronizáció a notebookommal! na ez is előrelépés, jó kis feature... de lehet mondani, hogy inkorrekt és szar...

Új hozzászólás Aktív témák