Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Egy hónappal a start után még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni - tavasszal már okosabbak leszünk.
Egyébként nem nehéz úgy komoly eladásokat produkálni, hogy ennyire olcsó, és ennyire agresszívan nyomva van - tényleg csomó helyen már most több a Win8 konfig, mint a Win7. -
Szerintem a licencek jelentős részét OEM-ek vették meg (még nincs a végfelhasználónál)... majd meglátjuk a felhasználói reakciókat mennyit visznek vissza a boltba, hogy "rossz"..
Mivel a piac (azt beszélik) vergődik (mert az eladások nem növekedtek az utóbbi időben úgy ahogyan azt beálmodják egy "ideális" üzleti modellbe).Jelenleg szerintem egy igen erős gyártói (az emberek torkán ezt letudjuk nyomni) hadjáratnak lehetünk szerintem a tanúi.
Részemről mondjuk asztali vonalon ez az irány nem jön be... mikor kipróbáltam úgy éreztem bezártak egy dobozba, pedig nem vagyok klausztrofóbiás, de még is.. valahogy bezártság érzésem volt...
Mondjuk kb. 5év ubuntu-fedora után van elképzelésem az okáról, pedig a munkahelyemen minden nap használok win7et és ott sincs ilyen jellegű "bajom".. lehet még is a win8ban van valami ami miatt kiver a frász.. Az az undorító csempe színvilágot már nem is emlegetném nagyon fel; meg, hogy nagy monitoron (22") még idiótábban hat az óriásdoboz világ. (és nem.. nem az aero hiányzik a sima kinézetből se.. azt is rühelltem már mikor megjelent)
Szerintem tehát a gyártók mondhatni egy lapra tették fel a dolgot és az újdonság erejével próbálják felpörgetni a piacot. Csak ezért a sok licenc.. De ez kiderül, ha a jövőben ugyan ilyen "gyorsan" nő az eladott mennyiség akkor bevallom tévedtem, de egyenlőre szerintem korai megmondani, hogy sikeres lesz-e vagy sem az ami.
Anno a táblapcknek se jósoltam sok sikert.. még is bevallom tévedtem. És magam is gondolkodom valami 10" beszerzésén... noha utóbbinak az oka a komolyabb olcsó játékok megjelenése (vannak már egész tűrhető stratégiák is, a telefonon meg fizikailag a kis kijelző miatt nem annyira jó az összetettebb játékokkal játszani.. de ez már nem ide tartozik)
-
" a rendszer is használható, korrekt cucc lett"
használható? persze, a win3.11 is használható, a mai napig is
korrekt? korrekt akkor lenne, ha - szigoruan desktopon - nem hagyták volna figyelmen kívül a felhasználói igényeket - pl az enyémet sem. ha mondjuk megarad a választás szabadsága... de nem, metró, cipőskanállal le a torkon. ez minden, csak nem korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest