- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem mai napig hagyományos telefonom van. 6 évig nyúztam egy 6210-et, másfél éve pedig egy 6310i van a zsebemben. Nem is szeretnék mást. Egy pici okos, legyen bármilyen, telefonáláson kívül másra nem használható kényelmesen a kijelző miatt, a használható méretű meg már nagy zsebbe. Néha eszembe jut, hogy haladhatnék a korral, de aztán rájövök, hogy nem lenne kényelmes a zsebemben. Jó ez így, majd egyszer...
Androiddal játszadozni vettem inkább egy Galaxy Tab2-őt a T-nél féláron, havi 990-ért, majd nyomkodja a család, én meg hekkelem szakmai alapon, sose lehet tudni, mire települ még rá az Android, meg mikor terjednek el úgy és olyan helyen, hogy rendszergazdaként is számolni kell vele, meg érteni hozzá. Kihangsúlyozom, még magammal sem értek egyet a vásárlás ügyében, de ha már ingyen elhozhatom, féláron van, ráadásul havonta sem kerül sokba, miért ne. Más kérdés, hogy ez a futáros házhoz szállítás a T-nél röhej, én költöm a pénzem, és nem képesek a T-Pontba kivinni és ott átadni, mindenáron előre meg nem beszélt napon délelőtt 10-kor hív a futár, hogy itt áll a házunk előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest