Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem mai napig hagyományos telefonom van. 6 évig nyúztam egy 6210-et, másfél éve pedig egy 6310i van a zsebemben. Nem is szeretnék mást. Egy pici okos, legyen bármilyen, telefonáláson kívül másra nem használható kényelmesen a kijelző miatt, a használható méretű meg már nagy zsebbe. Néha eszembe jut, hogy haladhatnék a korral, de aztán rájövök, hogy nem lenne kényelmes a zsebemben. Jó ez így, majd egyszer...
Androiddal játszadozni vettem inkább egy Galaxy Tab2-őt a T-nél féláron, havi 990-ért, majd nyomkodja a család, én meg hekkelem szakmai alapon, sose lehet tudni, mire települ még rá az Android, meg mikor terjednek el úgy és olyan helyen, hogy rendszergazdaként is számolni kell vele, meg érteni hozzá. Kihangsúlyozom, még magammal sem értek egyet a vásárlás ügyében, de ha már ingyen elhozhatom, féláron van, ráadásul havonta sem kerül sokba, miért ne. Más kérdés, hogy ez a futáros házhoz szállítás a T-nél röhej, én költöm a pénzem, és nem képesek a T-Pontba kivinni és ott átadni, mindenáron előre meg nem beszélt napon délelőtt 10-kor hív a futár, hogy itt áll a házunk előtt... -
Dilikutya
félisten
Én Windows 7-en is beállítottam a klasszikus kinézetet, mivel jobban tetszik mindegyik Windows témánál. Nem kell Aero, áttetsző ablak, a rendszer funkcióit így is elérem, ugyanazt tudja, csak a felület más.
Windows 8-at nem sokat próbálgattam, szerencsére az elég minimalista lett, ez mindenképpen pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest