Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"hogy megadható legyen időben hogy mikor szinronizáljon."
Egyáltalán nem szinkronizál. Vagyis igen, de nem úgy mint eddig.
Amikor felrakod az új rendszert (pl. én ISO-ból telepítettem csont üres HDD-re). Rögtön ott láttam minden file-t, de a trükk az benne, hogy csak mutatja, hogy ott van. Csak akkor tölti le, amikor tényleg meg akarod nyitni. Attól a pillanattól kezdve megvan a vinyón is offline elérhetően. Ez a "csalás" könnyen tettenérhető, ha megnézi az ember a mappa tulajdonságait. Pl. nekem a 4.04Giga csak 200 megát foglal a vinyón. Ez természetesen csak úgy lehet, hogy a többi nincs letöltve.
Természetesen a feltöltés azonnali.
Mondjuk ebből volt is problémám tegnap. Próbáltam itthon valami mórickaprogramot írni Visual Studioval, és a project könyvtárnak a skydriveomat adtam meg. Ebbe sajnos belezavarodott, többször volt "Skydrive stopped..." üzenet, mert a VS fordításkor pártucat állományt elkezdett nagyhirtelenjében babrálni. Ez mintha nem tetszett volna neki. De az előnye megvolt a dolognak, mert nem kellett pendriveon bevinni a melóhelyre, elég volt ott is megnyitni a Skydriveról a projectet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bundle topik
- World of Warships
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest