Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Használtam is régen a startmenüben azt a pár helyet.. de azért na.. oda nem fér ki 20-30 ikon, nagyon meg kellett válogatni.. amit mindig használok, azt alapból nem teszem ki máshova, csak a tálcára rögzítem, aztán végigzongorázok rajtuk indításkor.
Amit te mondasz, hogy csicsás start és app lista, na az nálam egybe van véve. A csicsás startról kidobod a csicsát, és beteszed azokat az appokat a listáról (pin to start) amiket használsz is, mert nem hinném hogy abból a tengernyi szarból ami ott fel van sorolva bárki is mindet használná. Így lesz egy egyszerű, használható start menü, ahol bármilyen keresés nélkül 2 gombnyomással indíthatsz bármit. Emellett elfér még 1-2 metrós app is (az időjós nekem is ki van rakva naptár mellé, meg egy valutaváltó) a desktop progik mellett.
Magam sem hittem volna, hogy egyszer még ilyet mondok erről a start cuccról, de okosan használva igenis egyszerűbb, gyorsabb a használata mint az előző win megoldásai.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Mini PC
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest