- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #303 üzenetére
Nem user vagyok, csak nem szerveroldalon dolgozok, tehát nem sok GPO-t tudok konfigolni.
Proxybeállításra azért biztos hogy van más megoldás - előző melóhelyen csak a céges proxyval lehetett kimenni a net felé, mással nem, minden böngészőből. Különben itt szabadon telepíthetnek legális cuccokat (MS-t meg pláne) sokaknál van már IE11.Amúgy nem vagyok benne a témában, de [link]
Azért ez már használható."Production-ven használni két hetes oprendszert ráadásul citrixre... Több mint amatőr"
A Windóz hét nem 2 hetes
Különben meg mit tudtunk csinálni? Gépet újrarakni a szar böngésző miatt?De arra azért nem tudsz mit mondani, hogy bűn lassú? Márpedig az elég rendesen visszafogja a melót errefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest