Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Nincs vele komoly baj, szerintem egyszerűen az új tálcá fagyasztja meg, nem bírja feldolgozni az ablakok tartalmát. De amúgy 99%ban jól működik, 1-5 mp-re fagy ki picit, de helyrehozza magát.
Utorrent is spécin fut, de a programból való kilépéskor megfagy néha, pedig a stabil 1.8.1. release.
-
Hunter2
addikt
upsz benéztem, nálam is hasonlóképpen ment.
No-kia
a Pre-BETA kifejezés mond valamit? Napi haználatra nem ajánlott.Nálam pl random kikapcsolja az explorer.exe-t aztán visszakapcsolja meg ilyenek. Ha a vistádon kékhalál van az nem biztos hogy szoftveres hiba, bár lehet az is.A helyedben lefutatnék egy memtestet.Vagy lehet driver inkompatibilitás is. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pedig itt is útban van. Lehúzva 0-ra, mindjárt nem zaklatott többet.
Tehetnének valami expert kapcsolót a telepítésbe, amivel tudatnám a windowsal, hogy nem vagyok 1 bites júzer.
Egyébként gyors, meg minden, de még több bugot is találtam benne. Viszont most megint fel fogom küldeni, mert az új vistás catalyst állandó kékhalált okoz nálam vistán.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Synology NAS
- OLED monitor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spotify
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest