- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
hardzsi2
aktív tag
Becsületes béta-teszterként, mivel korábbi konfigom (e6300@3GHz,2GB DDR2,Radeon X300 és régi 40GB-os IDE HDD) épp elfekvőben elérhető volt, erre feltettem a win7 beta 7000-et és egy hétig nyüstöltem.
Vistával sosem volt dolgom (elvi okokból nem próbáltam), tehát csak XP tapasztalattal rendelkezem, sokkal. XP-vel összevetve nem voltam túlzottan lenyűgözve. Lehet, hogy a Vistánál gyorsabb, de az XP-nél érezhetően lassabb/komótosabb az ablakok, menüpontok megnyitása/felbukkanása terén). Persze mivel már DX felületen kommunikál, lehet, hogy a gagyi VGA, illetve a lassú HDD miatt érződött minden nyögvenyelősebbnek, de akkor is, nehogy má' Crysis-ready VGA kelljen, amikor egy oprendszeren 2D-ben kolbászolok...
Az eye-candy amúgy sem nyűgöz le, XP-n is a win2000-es felülettel dolgozom, mert az foglalja a legkevesebb hasznos helyet (bizony, 24" moncsin is kell a hely...).A gyenge VGA miatt játékokkal nem próbálkoztam, így sajna nem tudom megmondani, hogy OpenGL alatt (gondolom Quake 4, Prey vagy hasonló) jelentkezik-e probléma.
-
Bzzz
senior tag
Köszi és még egy kérdésem lenne:
hogyha csak egy user-em van win7/Vistán akkor hogy tudom beállítani hogy autómatikusan arra az egybe bejelentkezésnél belépjen és ne kelljen a felhasználó nevemre ráklikkelni és a jelszót beírogatni.
Ha több felhasználó lenne akkor azt mondom hasznos ez a funkció, hogy tudsz választani hogy melyikkel lépjünk be,deha csak egy akkor miért nem autómatikusan jelentekezik be rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest