- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
...és ott már vannak különböző fájljaim, pl mp3, filmek, akkor azokat ugye nem bántja a win7...
Éppenséggel a win7 beta egyik netet bejárt problémája az volt, hogy az mp3 fájlokat igenis bántja, bizonyos fejlécek esetén csonkoja az első 3-5mp-et.
Erre persze van már frissítés - ez ráadásul a win7 feltolása után netről azonnal települ is (pár egyéb frissítéssel legyütt), szóval amígy win7-et nem frissítetted fel, szerintem ne nyitogass/játssz le mp3 zenéket, ha kedvesek neked...
-
hardzsi2
aktív tag
Becsületes béta-teszterként, mivel korábbi konfigom (e6300@3GHz,2GB DDR2,Radeon X300 és régi 40GB-os IDE HDD) épp elfekvőben elérhető volt, erre feltettem a win7 beta 7000-et és egy hétig nyüstöltem.
Vistával sosem volt dolgom (elvi okokból nem próbáltam), tehát csak XP tapasztalattal rendelkezem, sokkal. XP-vel összevetve nem voltam túlzottan lenyűgözve. Lehet, hogy a Vistánál gyorsabb, de az XP-nél érezhetően lassabb/komótosabb az ablakok, menüpontok megnyitása/felbukkanása terén). Persze mivel már DX felületen kommunikál, lehet, hogy a gagyi VGA, illetve a lassú HDD miatt érződött minden nyögvenyelősebbnek, de akkor is, nehogy má' Crysis-ready VGA kelljen, amikor egy oprendszeren 2D-ben kolbászolok...
Az eye-candy amúgy sem nyűgöz le, XP-n is a win2000-es felülettel dolgozom, mert az foglalja a legkevesebb hasznos helyet (bizony, 24" moncsin is kell a hely...).A gyenge VGA miatt játékokkal nem próbálkoztam, így sajna nem tudom megmondani, hogy OpenGL alatt (gondolom Quake 4, Prey vagy hasonló) jelentkezik-e probléma.
-
hardzsi2
aktív tag
Pontosabban:
Mely DirectX-verziót támogatja a Windows 7?
A Windows 7-ben megtalálható a DirectX 9c vistás változata (DirectX 9Ex), valamint a 10-es, 10.1-es és 11-es verzió is.
Forrás: http://itcafe.hu/cikk/windows_7_beta_teszt/gyakran_ismetlodo_kerdesek.htmlEz egyébkén a Vistánál is hasonlóan van tudtommal (sosem használtam elvi okokból), hiszen a DirectX telepítőkészletből nincs külön 9-es, 10-es és 10.1-es, hanem egy csomag van, ebből XP-n csak a DX 9.0c fut le, Vista alá pedig beépül a DX 9.0c (egy variációja) és a natív DX 10 és DX10.1 is. Ha nem így lenne, a Vistások hogyan futtathatnának régebbi, csak DX9-et támogató játékokat?
Tudtommal a DX11 jelenleg még csak formálódik, a win7-ben a DX 11-nek is csak valami alfa változata van fent, de ez nem nagy baj, hiszen nincs a piacon olyan hardver, ami DX11-es kódot natívan futtatna, pláne olyan szoftver, ami kihasználná...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- HP 65W töltő eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest