Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityesz4734
tag
válasz
Kókuszdió #18 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. A WIN10 egy ronda, átláthatatlan, nyüzsgő,
gyökér kinézetű valami, a hátam is borsózik tőle. Az eucsillagos startup
animációtól meg kiver a víz. A WIN7 az eddig készített legjobb és legszebb
Windows operációs rendszer, én örülnék, ha fejlesztenék... -
gejala
őstag
válasz
Kókuszdió #18 üzenetére
"Azok a szép átlátszó ablakok ,alkalmazás váltás alt+tab al ,csak úgy hasít és gyönyörű."
Ez igencsak szubjektív vélemény, én mindig is utáltam azt a hipszter átlátszóságot. Az otromba start gombról nem is beszélve. Nekem sokkal jobban bejön a 10-es fehér/fekete hátterű ablaka valamilyen egyszínű fejléccel.
Sebességre is minimum olyan, mint a 7, és a 7-el szemben hatékonyan kezeli a mai 6-8 magos procikat és a 16-32 Gb RAM-ot is.Egyébként 10-esnek annyi a titka, hogy 2015 utáni hardver kell alá és nem lesznek problémák. Meg féléves csatornára kell tenni update-t 365/30 nap halasztásokkal. Ezzel havi egyszer jön összesítő frissítés (nagy ritkán kétszer), a féléveseket meg akkor telepíted, amikor akarod. Én is most frissítettem 1809-re 1803-ról, soha nem zaklatott vele.
-
Silεncε
őstag
válasz
Kókuszdió #18 üzenetére
Mondjuk szerintem egy oprendszer kinézetének sokadlagosnak kéne lennie, minél kevesebbet akarom látni, nem animációkat akarok nézegetni meg átlátszóságot, hanem csinálni a dolgomat, az OS meg húzódjon meg a háttérben és tegye a dolgát. Totál erőforrás pazarlás a rengeteg csicsa
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest