Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
"5 év múlva a 7 is használhatatlan lesz, mint most az XP."
Nem kell annyi idő ahhoz. Mindenki arra vár, hogy MS végre kihúzza a dugót januárban és utána a hardvergyártóknak se kelljen drivert írni 7-re. Már a mostani hosszabbításkor is morcosak voltak a gyártók. AMD közben már a 8-as támogatást is teljesen beszüntette.
Új hardverek már egész biztosan nem kapnak majd 7-es drivert, mostaniakhoz is max egy rövid ideig lesz még január után. -
gejala
őstag
válasz
hokuszpk
üzenetére
Az XP nagyon elavult már 2010-re, 64 bites verziója kb használhatatlan volt. Vagy Vistára váltott az ember vagy 7-esre, és nyilván a 7-est választották. 2-4 magos procira, 4 giga ramra meg modern gpu-ra semmi értelme nem lett volna XP-t tenni, mert nem is működött volna rendesen. A 32 bites meg főleg.
7 vs 10 viszonylatban a 7 közel sem annyira elavult, csak kényelmetlen sok tekintetben. Illetve régebbi hardveren nyugodtan elmegy 7-es, amíg nincs upgrade. -
gejala
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
"Azok a szép átlátszó ablakok ,alkalmazás váltás alt+tab al ,csak úgy hasít és gyönyörű."
Ez igencsak szubjektív vélemény, én mindig is utáltam azt a hipszter átlátszóságot. Az otromba start gombról nem is beszélve. Nekem sokkal jobban bejön a 10-es fehér/fekete hátterű ablaka valamilyen egyszínű fejléccel.
Sebességre is minimum olyan, mint a 7, és a 7-el szemben hatékonyan kezeli a mai 6-8 magos procikat és a 16-32 Gb RAM-ot is.Egyébként 10-esnek annyi a titka, hogy 2015 utáni hardver kell alá és nem lesznek problémák. Meg féléves csatornára kell tenni update-t 365/30 nap halasztásokkal. Ezzel havi egyszer jön összesítő frissítés (nagy ritkán kétszer), a féléveseket meg akkor telepíted, amikor akarod. Én is most frissítettem 1809-re 1803-ról, soha nem zaklatott vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest