- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
A cim az hogy eszhez tert az MS, de en mast tapasztaltam. Kicsit jobban belefolytam az MS okoszisztemaba, de csak a fejemet fogtam az altalan tapasztalt keptelensegektol.
-Ertem hogy a Win 10 uj, de 8-rol 8.1 upgrade utan sem talalkoztam ennyi hibaval, mintha beta statuszba adtak volna ki, oke majd 1 ev mulva stabil lesz de most...
-Ujratelepitettem a Windows 8.1-et. (Megszabadulva a Lenovo szutykaitol) Legelso update csomag utan ujrainditasi ciklusba kerult. Hihetetlen hogy amikor megallapitja hogy nem lehet telepiteni egy update-et akkor miert probalkozik a reboot utan?? A friss rendszer a kardjaba dolt...
-Ismet ujratelepites, engedelyezem a telepites soran hogy update-et keressen. CSAK A WIN 10-et ajanlja fel miutan keresek frissiteseket! Be kell lepnem es kikapcsolni az opcios frissiteseket. Hihetetlen aggressziv.
-XBOX One, beallitom a regiot es nem tudom az angol nyelvet kivalasztani. Fincsi, nagyon, nincs annyi esze az MS-nek hogy sokan kulfoldon laknak es vasarolnanak jatekokat?
Nem igazan erzem azt hogy az MS komolyan venne az ugyfeleit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robotporszívók
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest