Hirdetés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
A cim az hogy eszhez tert az MS, de en mast tapasztaltam. Kicsit jobban belefolytam az MS okoszisztemaba, de csak a fejemet fogtam az altalan tapasztalt keptelensegektol.
-Ertem hogy a Win 10 uj, de 8-rol 8.1 upgrade utan sem talalkoztam ennyi hibaval, mintha beta statuszba adtak volna ki, oke majd 1 ev mulva stabil lesz de most...
-Ujratelepitettem a Windows 8.1-et. (Megszabadulva a Lenovo szutykaitol) Legelso update csomag utan ujrainditasi ciklusba kerult. Hihetetlen hogy amikor megallapitja hogy nem lehet telepiteni egy update-et akkor miert probalkozik a reboot utan?? A friss rendszer a kardjaba dolt...
-Ismet ujratelepites, engedelyezem a telepites soran hogy update-et keressen. CSAK A WIN 10-et ajanlja fel miutan keresek frissiteseket! Be kell lepnem es kikapcsolni az opcios frissiteseket. Hihetetlen aggressziv.
-XBOX One, beallitom a regiot es nem tudom az angol nyelvet kivalasztani. Fincsi, nagyon, nincs annyi esze az MS-nek hogy sokan kulfoldon laknak es vasarolnanak jatekokat?
Nem igazan erzem azt hogy az MS komolyan venne az ugyfeleit

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi