- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #97 üzenetére
Hát, igen, mivel azzal kezdi, hogy létrehozza az új particiókat...
-
bodnar10261
aktív tag
Az lenne a kérdésem hogy amikor pendriveről bootol a tab, kijönn a parancssoros ablak (nem a win telepitője jönn először) akkor beirom a scriptet akkor törli a c meghajtó tartalmát?
-
bisti79
tag
Ugye letiltottad az egész frissítési procedúra előtt BIOS-ban a “Quiet boot” opciót? Mert ha nem, akkor nem fogsz tudni belépni...
Az érintőnek nincs trükkje: frissítésnél a 8.1-es drivert használja a 10-es is (tehát működik), az általam készített WIMBoot-os csomagban pedig szintén benne van a driver (tehát működik).
Milyen gép ez Allview WI7-es?
-
mayhew
csendes tag
Üdv. Egy gyors kérdés: Melyik F billentyűvel jön be a boot menü?
-
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #86 üzenetére
Bocs, nekiálltam, de megszakadt a feltöltés, azóta pedig este 8-ig voltam minden nap az egyetemen...
De felteszem, és ha valakinek gondja lesz, keressen nyugodtan priviben! -
bodnar10261
aktív tag
válasz
bodnar10261 #85 üzenetére
Közben megoldódott a megáról való letöltés. Sikeresen letöltötte mind az 5 zip-et. Ha lesz időm akkor kipróbálom milyen.
köszönöm szépen
-
bodnar10261
aktív tag
A wimbootos win 10 telepítőt valaki felzudja tölteni one drivera nekem. Mert megáról nem igazán akar lejönni
-
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #77 üzenetére
Sajnos, tényleg vannak bajok a megával manapság... majd kellene az email-címed a megosztáshoz!
-
bodnar10261
aktív tag
Csak azért kérem hogy One drivere legyen feltöltve mert a z03 megáll 99%-nál és semmit nem csinál a többi nekem nem jönn le
-
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #74 üzenetére
Persze. A mai nap megoldom - valamikor...
-
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #72 üzenetére
Így ahogy mondod!
10240-esig minden előzetesből tettem fel WIMBoot-os verziót, de minden esetben nulláról kellett indulni a telepítéssel... -
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #70 üzenetére
A frissítés az más tészta... az természtesen működik WU-n is! Arra próbáltam utalni, hogy senki ne jelentkezzen át az Insiderbe újra a WIMBoot-os tabjával, mert telepítés közben el fog szállni...
-
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #62 üzenetére
Nem, én nem próbàltam, viszont egy jótanács: a tabletten, ha wimboot-os a rendszered, ne próbáld WU-n keresztül telepíteni a frissítést, mert összeomlik a cucc!
-
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #65 üzenetére
Bagyusz módszerével (a blogján leírja). Bár, az összeset nem lehet. A kyonix (giro) drivert pl nem lehet, mivel az külső progi. És a registry szerkesztést sem lehet megúszni...
-
bodnar10261
aktív tag
Hogy lehet a telepitőbe integrálni drivereket? Azért h ne kelljen sz***zni.
-
bodnar10261
aktív tag
Valaki tette már fel az új Insider buildot tabra?
-
-
mayhew
csendes tag
Üdv. Sajnos rögtön az elején elakadtam, azt írja 6 GB szabad hely szükséges a frissítéshez, nekem csak 3.62 GB van, mit lehet letakarítani hogy maradjon 6GB? A másik baj meg az hogy az asztali gépem 64Bites oda nem engedi letölteni a 32Bites telepítőállományt, ki lehet valahogy cselezni?
-
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #53 üzenetére
Biztos nem hibás, használd nyugodtan számtalanszor használtuk már! Gond akkor van, ha nem 1 partició van, hanem pl. A 400 MB-os helyreállítópartició is "látszik", mert ekkor "csúsznak" a betűjelek...
-
molnartom
aktív tag
válasz
bodnar10261 #54 üzenetére
Na, akkor csak megoldódott a gondod!?
-
bodnar10261
aktív tag
A következő tapasztalataim vannak a Lark Ultimate I7 újratelepitése után. A telepités gyorsan ment, a leirtak szerint telepitettem. 7.28 GB foglalt 6.83 szabad. Mindez tiszta telepitéssel és törölt Helyreállitó résszel. A scriptet kihagytam
-
bodnar10261
aktív tag
Nem lehet hogy a Scriptben van a hiba? A c: d: c:0 ami az elsődleges. A leirtban a d:0
-
bisti79
tag
válasz
bodnar10261 #51 üzenetére
Csak a 400 MB-ost! A másikhoz ne nyúlj!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzésemben egy Allview WI7-es táblagép frissítésével kapcsolatosan írom le a tapasztalataim. A leírás kis...
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest