Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Huh...Meredek lehetett.
Azért belegondolok egy nagyobb cégre, ahol mondjuk van 1000 gép és lejön egy ilyen frissítés, ami nem megy rendesen a cég előre telepített programjaival.
Szerencsére nálunk ezeket ellenőrzik, hogy kompatibilis-e teljesen és eddig még nem volt ilyen gond.
-
juliabrilke
veterán
Én is hallottam konkrét eseteket (mondjuk azok nem bankokban voltak) Pénteken készült a backup a szerverről, utána meg autoupdate segítségével otthagyta az ember a szervert. Utána szoltak rá, hogy valami nagy gond lehet, mert nem megy a szerver. Minden baja volt. (+hab volt a tortán, hogy a biztonsági mentés se volt meg rendesen és csak az előző heti volt 100%-os)
-
juliabrilke
veterán
De utána ott valakinek nagyon szétrugták a se... khm... tehát a fenekét. Mert egyértelműen emberi hiba okozta (pontosabban a hozzá nem értés)
Ilyen esetben rá se lehet fogni, hogy szegény windóz magát frissítette volna.De akkor is, ellenőrzés nélküli frissítést felrakni...
-
juliabrilke
veterán
Most mit kezdjek egy ilyen cikkel? Továbbra is azt mondom, hogy nem lehetnek ilyenek "csak úgy".
Rendesen beállított szerverek és tűzfalakon nem hiszem, hogy csak úgy ki-be rohangálhat akármi. Nagyobb cégeknél a frissítés előtt letesztelik az adott frissítést, mérlegelik, hogy egyátalán van-e egyátalán igény, ill. okozhat-e esetleges ütközést. Komolyabb gépeken a windows tűzfal, frissítés és hasonló "csodák" teljesen tíltva vannak.
-
juliabrilke
veterán
Ez szerintem teljesen képtelenség.
Normálisan felügyelt hálózat, normális, munkájukat rendesen végző rendszergazdáknál ilyen nem fordulhat elő.
Magát frissítő windows?Szerintem simán hozzá nem értés vagy hanyagság volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest