Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadkörte
üzenetére
"...hanem egy 20 éves hw eddig is működő driver-éhez adtak ki FRISSÍTÉST!"
Teljesen jól szemlélteti a Linux problémáját.
Olyan fejlesztésbe nyomják az energiát és időt, ami teljesen értéktelen és érdektelen.
Otthoni illetve SOHO környezetben már nem létezik ez a kártya. (Nyilván néhány kivételt lehet találni, ha valaki nagyon akar.) Szerver környezetben még előfordulhat. De ott nem fogják tolni a grafikus felületet.Rengeteg kiadásban Létezik a Linux. Egyik alapja másiknak és másik alapja a következőnek.
Ha egy valóban megbízható kiadásnak tekinthető Linuxot nézek, pl. SuSE, Red Hat, .... még hihető, hogy megbízható és biztonságos. Legalább is törekednek rá. A többieknél talán.Talán a kevesebb ez esetben is több lenne. Kissé átgondoltabb és összefogott fejlesztés jobban tolná a Linux szekerét, mint a mai helyzet.
-
joysefke
veterán
válasz
vadkörte
üzenetére
Nem most adtak ki először ahhoz a 20 éves hw-hez drivert, hanem egy 20 éves hw eddig is működő driver-éhez adtak ki FRISSÍTÉST!
Tisztában vagyok vele, hogy nem ez az első Linuxos driver hozzá, mielőtt hozzászólást írtam ezzel kapcsolatban, nyilván beütöttem a keresőbe, hogy Rage 128.
Azzal kapcsolatban amit írtam tök mind1, hogy a mostani az az első vagy a 15. driver. Amikor a nevezett kártya még többre volt való mint a pápa töke (mint egy akkori alaplapra integrált grafikus vezérlő) akkor még nem volt rá értelmes Linux driver. Ezt szajkózom kb 10 hsz óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Háztartási gépek
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi