- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Megvallom az őszintét, androidban annyira nem vagyok otthon, ezért is írtam hogy ha nóném autósfej megeszi akkor sanszos hogy a droid is, de akkor a jelek szerint tévedtem.
A te helyzeted jelen esetben erősen specifikus, nem mindennapi setup
Igazából ha ezt kéne megoldani akkor úgy csavarnám a dolgokat hogy megnézném milyen programokkal mire lehet rávenni a különböző OS-eket. Androidos topikban kérdeznék egyet hogy van-e NTFS/ext4/exfat írás/olvasást biztosító app, ha igen akkor juhúú mert a többi már gond nélkül megkajálja, mert ugye a fő gond itt az hogy az android a buta és csak fat32-t tud, igazából ezen hasal el az egész móka. Ha kicsit fel lehetne okosítani akkor onnantól kezdve kb szabadon variálhatnád a fájlrendszereket ízlés szerint.
Ha meg nem akkor marad a sima fat32-es pendrive jobb híjján
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest