- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Megvallom az őszintét, androidban annyira nem vagyok otthon, ezért is írtam hogy ha nóném autósfej megeszi akkor sanszos hogy a droid is, de akkor a jelek szerint tévedtem.
A te helyzeted jelen esetben erősen specifikus, nem mindennapi setup
Igazából ha ezt kéne megoldani akkor úgy csavarnám a dolgokat hogy megnézném milyen programokkal mire lehet rávenni a különböző OS-eket. Androidos topikban kérdeznék egyet hogy van-e NTFS/ext4/exfat írás/olvasást biztosító app, ha igen akkor juhúú mert a többi már gond nélkül megkajálja, mert ugye a fő gond itt az hogy az android a buta és csak fat32-t tud, igazából ezen hasal el az egész móka. Ha kicsit fel lehetne okosítani akkor onnantól kezdve kb szabadon variálhatnád a fájlrendszereket ízlés szerint.
Ha meg nem akkor marad a sima fat32-es pendrive jobb híjján
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest