Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 8-10 fel se megy arra a procira
Az utolsó a 7, ami felment. De jellemzőbben az ilyenek még mindig XP-t használnak.
Hogy miért tolják még olyan hardveren, azt én sem szoktam érteni.(Btw autó, elért egy kort - ja, én is elköltöttem már sok százezret a 10-25 év közötti autóimra, a mostani 18 - de pont ha kiszámolom, ha 15 év alatt belement egy új autó ára, az nekem nem baj - pláne, hogy azt egyben sosem tudtam volna kifizetni. Ugyanakkor egy ilyen bő 200 ezres kasztnizás esetén ott van az, hogy a ráköltött összeg + spórolt pénzemen is csak valami lutri használtat tudnék venni, a sajátom megmondjuk amúgy rendben van... Most az, hogy 5 évvel fiatalabb használtban üljek, az mindegy. Szóval ja, nem gazdaságos, de kevésbé gazdaságtalan, mint másikat venni. Laptopnál azért nem így van, mert annak a használati értéke kb. nullára megy pár év alatt, az 20 éves autóval meg ugyanúgy 90 sebességkorlátozás közúton, mint egy újjal.)
@Arnyekxxx : Pont a MS kezdte el rejtegetni a meghajtó-betűjeleket az utolsó pár verzióban... A usereknek ugyanis még az is gondot okozott. Amúgy ha Linuxon nyitogat kártékony oldalakat, nem sok minden fog történni, egyszerűen a winre írt kódok nem futnak le.
@Ubyegon2 : Gnome Commender
De van rakás kétpaneles Linuxra.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- FOTÓS beárazás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eltűnt a fél internet!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az utolsó a 7, ami felment. De jellemzőbben az ilyenek még mindig XP-t használnak.
De van rakás kétpaneles Linuxra.