- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Nem értem miről beszélsz. A háttérben letöltötte a frissítéseket, miközben a telepítés után felraktam az összes alkalmazást, amire szükségem volt (böngészők, driverek, skype, PS stb,) majd jelezte, hogy végzett a frissítésekkel, és újraindulna. Ez volt kb 20 perc. Mivel nem AC-s a wifim, ezért lehetett volna gyorsabb is, de a gyermek youtube.ozott, közben Xbox-al játszott onlineba, a párom szintén youtube-ozott, igy a 100 megabit ennyit bírt.
Te arra gondoltál, hogy közben nem tudtam használni a gépet? Mert akkor valamit félreértettél. Közben is használtam a gépet, csak a telepítés után még frissített egy kicsit.Linuxot soha nem használok, és nem is fogok, mert alapvető alkalmazások hiányoznak, amiket használok otthon is. (Nincs Photoshop, Dimension, Illustrator többek között)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest