Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Nem értem miről beszélsz. A háttérben letöltötte a frissítéseket, miközben a telepítés után felraktam az összes alkalmazást, amire szükségem volt (böngészők, driverek, skype, PS stb,) majd jelezte, hogy végzett a frissítésekkel, és újraindulna. Ez volt kb 20 perc. Mivel nem AC-s a wifim, ezért lehetett volna gyorsabb is, de a gyermek youtube.ozott, közben Xbox-al játszott onlineba, a párom szintén youtube-ozott, igy a 100 megabit ennyit bírt.
Te arra gondoltál, hogy közben nem tudtam használni a gépet? Mert akkor valamit félreértettél. Közben is használtam a gépet, csak a telepítés után még frissített egy kicsit.Linuxot soha nem használok, és nem is fogok, mert alapvető alkalmazások hiányoznak, amiket használok otthon is. (Nincs Photoshop, Dimension, Illustrator többek között)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G (2028.10.02-ig Alza garancia)
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest