- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyetlen érv a 80k-s 3060 as hulladékok mellett, az az h pl Terinéni segítség nélkül nem tud jobbat venni, otthon használja, 1X nyitja ki, az xp-s gépet már ideje volt leváltani, na ahhoz képest frenetikus.
Viszont aki egy (42e+5eram+13e ssd) ezer forintos 8470p-t - 240gb 3 év garos kingtsonnal + 8 giga ram + i5, makula állapotban, 2 órás akksival, ehelyett beajánl egy 80k-s szutykot, amiben az akksi már 2 év alatt kihervad, vagy felpúposodik, zsanérról ne is beszéljünk, ezeknek az embereknek sztem egy külön hely van a pokolban. (asus 7.2V os akksijai villodzó képernyővel és az állandó 65-90 fok ami között működik (utána az 1.6 os proci lethrottlingol alfába)
bika hűtő
bika zsanér
bika építés megfogod a szélénél megemeled olyan íve lesz a gépnek öröm nézni.Pár ismerős belelépett a 80 ezres új gépekbe, volt aki amd-s be is, na azon a linux aztán nem volt semmi
Olyan képhibák voltak 18.04 alatt, hogy röhögni sem volt kedvem, w10 el meg használhatatlan volt.
Amikor látta az üzleti gépet indulni / nettel használni... sztem nem kell meggyőzni senkit.
Ez a cikk kb arra jó, mondjuk én az első oldalnál tovább nem olvastam, mert láttam hogy hülyeség, /h a csillios gép is ugyanigy megtojt, és ezért jo a 80k-s új csodagép mert az aztán bika / ez ilyen tipikus terinéni máj dagasztó cikke amit örömmel olvas, hogy megkötötte kútfőből az év üzletét.meg hogy egyiksem bir 8 évet " ... ez a trabanttal is lelehet menni a balatonra esete.
Nemtudom melyik üzleti gép vérzett el a 7w-os procikkal szemben, de ha tippelni kellene akkor valami core 2 es csoda ami használtan 20 ezer forint, azt meg ne hasonlitsuk már egy mostani 80 ezreshez. (de mondom nem is fogom tovább olvasni a cikket, szal nem is érdekel)
Meg számomra fura, hogy akinek valaha is volt üzleti gépe (thinkpad E szériát felejtsük el meg a divathulladék gépeket) be mer ajánlani jó szivvel egy ilyen uj 80 ezres gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest