Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is van otthon atomos netbookom, amolyan tartalékos.
Dell Chromebook 11 (N2840, 4Gb, 16Gb emmc) amcsi iskolai verzió.
Összességében meg vagyok elégedve vele. 8 óra valós üzemidő, szerintem teljesen jól használható csak netezésre meg talán alap dolgokra már amit a böngésző enged. Igaz hogy valószínűleg a jól megírt OS az oka hogy gyors és jól használtató. 720p-t viszi youtube-on (többet nem is kell mert nincs kimenete). Igazán nem is kell hogy többet tudjon. Árban viszonylag sokba volt (27e+12 vám/posta) és tudom nagyon jól hogy túlárazott, a reális ára valahol 20e körül lenne)
Hozzáteszem én hobbiból vettem meg mert érdekelt milyen egy igazi eredeti chromeos-es gép. Szoftveresen szerintem csak szándékosan lehetne kinyírni bár még úgy is nehéz. Anyaghasználatra átlag netbook szint, nagyon nem üzleti de nem is arra szánták.
Illetve van egy Dell 1090-es (N570 2Gb, 64gb ssd) tabletnetbook win7-el a kocsiban vésztartaléknak de az mára nem használható rendesen netezésre, a hardveres videógyorsítójára (broadcom) nincs rendes szoftveres megoldás youtube-ra így az akad rajta, külső lejátszóval megy 720p is. Linuxot nem próbáltam de szerintem azzal sem menne.Az írásban szereplő gép teljesen jó árban van (az ssd miatt). Gyenge gépeken foglalkoztam linuxal, nekem valahogy sosem lett teljes a rendszer. Chromeos meg csak van és megy, persze nem tudom hogy telepíteni más nem arra szánt gépre hogyan lehet de szerintem ha van kedved próbáld ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automobilista 2
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest