- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
De be van, sőt őszintén megmondom, hogy pl. azt se tudom melyik chip az.
Olyan BIOS forma tokozású (na ezekhez tényleg nem értek, de gondolom akkor más tokozása van, mint amit eddig láttam) chip nincs a lapon, a leírásban meg nem szerepel melyik az. De leszedhető chip mindenesetre biztos nincs rajta, szóval úgyis mellékes, mert nyilván aki ért hozzá, az le tudná operálni, de én nem.
lorenzen: megnézném én, de az asus honlapján, meg a kézikönyvben sem találtam erről infót, csak annyit, hogy elméletileg a telepítőlemezzel kéne bootolnia, és helyreráznia magát. Meg is piszkálja a CD-t bekapcs után, szóval elvileg igen, ez így lenne oks, de mégsem csinál végül semmit...
fekeandras: használtban nem bízok, de most nézelődtem, valszeg épp olyan lapot fogok beszerezni (11K körül van), ha nem jutok előrébb ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest