- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
A tiédről ugyanez elmondható...
Mindíg lesznek emberek, akik nem értik az iróniát... de nem tudom mit erőlködöm, amikor még nem bizonyítottad be hogy egyáltalán érdemes veled vitatkozni...
fekeandrás
Ha valaki olyan értékesnek képzeli magát, hogy ilyen országos helyzetben egy állami cég nem vehet el től pár ezrest, az miért nem megy máshova dolgozni? Ha tényleg annyira értékes, biztos kapna máshol munkát...
Én tudom, értem hogy nehéz az élet, hisz az írást is ez szülte, de amit csinálnak, az már bőven túlzás. a szakszervezet álljon ki az emberekért, a dolgozó álljon ki magáért, de mindíg van egy határ, amit a lelkiismeretednek kellene húznia. Magyarországnak (sajnos) nagyobb problémái is vannak annál hogy a BKV-sek kapnak-e pulykapénzt vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest