- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
A tiédről ugyanez elmondható...
Mindíg lesznek emberek, akik nem értik az iróniát... de nem tudom mit erőlködöm, amikor még nem bizonyítottad be hogy egyáltalán érdemes veled vitatkozni...
fekeandrás
Ha valaki olyan értékesnek képzeli magát, hogy ilyen országos helyzetben egy állami cég nem vehet el től pár ezrest, az miért nem megy máshova dolgozni? Ha tényleg annyira értékes, biztos kapna máshol munkát...
Én tudom, értem hogy nehéz az élet, hisz az írást is ez szülte, de amit csinálnak, az már bőven túlzás. a szakszervezet álljon ki az emberekért, a dolgozó álljon ki magáért, de mindíg van egy határ, amit a lelkiismeretednek kellene húznia. Magyarországnak (sajnos) nagyobb problémái is vannak annál hogy a BKV-sek kapnak-e pulykapénzt vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Egyedi ékszerdobozka