Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Valamelyik nap láttam *sco-ban olyan 1500 Ft körüli áron. Ha valakit esetleg érdekelne.

-
Móci
addikt
Nekem is az egy pozitívum a filmben Bulma volt. Szívesen hazahoznám...
Maga a film egy hulladék szerintem. Jó, értelmes anime feldolgozást nem is vártam, de talán egy zs kategóriás akciófilmnek elmegy. Talán. Egyszer kibírtam, elég volt. -
whiz
aktív tag
Hát nem tudom... én végignéztem, de főleg azért, mert unatkoztam. Félig-meddig képben vagyok az eredetivel. Ha csak úgy nézem, mint átlag valaki, akkor is gáz kicsit. Pl. a fő gonosz kb. olyan félelmetes mint én...

De vannak benne egyébként is fos jelenetek, amitől falnak ugranék, bár függetlenek a dragonball-tól, csak amolyan filmes farokságok... (inkább nem sorolom
) -
Nimrod
addikt
Nekem vegyes érzelmeim voltak a film közben, de a végére azt mondtam aránylag rendben van. Az a bolond aki eleve tökéletes anime átültetésre vár, mert számukra tényleg harakiri a kötelező cselekedet a film nézése közben.
Akinek viszont fogalma sincs az eredetiről, az kapott egy könnyed és aránylag bárgyú akciófilmet.
Szerintem: nézhető, egyszer. -
<NewL>
addikt
Ugy latom egyetertunk

-
Xirtam
veterán
A film egy kalap FOS!
Kár is erőltetni az anime feelingét nem lehet átülteni filmre, ez nem holmi spiderman 
-
mephi666
nagyúr
nem láttam a filmet, de ha a nő ennél is lengébben van benne öltözve, azonnal megnézem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 245 wattos GaN asztali töltő, behúzható USB-C kábelekkel
- World of Warships
- BestBuy topik
- Everest / AIDA64 topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kár is erőltetni az anime feelingét nem lehet átülteni filmre, ez nem holmi spiderman