- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
II.Démonlord #3 üzenetére
Hajnalban fél órán keresztül nézegettem a radarképet és a webkamerákat a környéken, hogy mire számíthatok. Mikor kiértem Újpestre, akkor már iszonyú sötét volt az égbolt délnyugat felé. Akkor még nem esett, így felszálltam a buszra. A későbbi csöpörgés nem volt veszélyes, ennyi esőt bármikor kaphattam volna egy gyors nyári záporban is.
(#4) Penty:
Egyszerű acélbetétes bakancsban, pillanatnyilag egy Phantom boots. Kitaposott, jól tartja a bokámat, nem ázik át könnyen és most nagyon jól jött a talpa, volt tapadása. Jól takarítható. Bár gyanítom neki is köze van a térdfájásomhoz, hiába hordom már hónapok óta a konkrét példányt.
Márciusban még a régi Ironside-ban toltam, a favágók által felszántott erdőben eső után nagyon jól jött az is.Rövidebb túrákra jók, mondjuk 15km-ig. Afölött mindenképpen kényelmes, könnyű túrabakancs kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest