- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK... nekem mostanában volt ilyen, hogy egy cucc csak orosz oldalakon létezett (kínai belpiacos), és gyak. minden találat oroszul volt, úgy kellett kibogarásznom a böngésző fordítójával.
Amúgy ilyen automatikus találatok mindenre jönnek, keress pl. könyvre, akár magyarul is... Kamu vásárlási oldalak, ilyesmik, 1-2 találati oldalnyi simán.
Egyre jobban elegem van a gúgliból, mert általában rossz fogyasztó vagyok, és nem vásárolni akarok, hanem dolgok javítására vagyok kíváncsi, amire vagy nincs infó, vagy ha van, a 26. oldalon lesz, mert addig eladni akar mindent a kereső.
Sajnos a többi kereső még ennyire sincs jó, bár amikor lehet, azokat használom.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Nem lehet, hogy automatikusan fordít a böngésződ?
Mutogatni való hater díszpinty
-
totron
addikt
A közelmúltban egy ilyen találatból nyíló, sokadik wiki klónt elkezdtem olvasni, az első bekezdés nyelvtanában, a szintaktikailag is hibátlan(!) volt, olyan 15 mondat, összetettek. A többi, oroszlánrész a bejegyzésben is tárgyalt borzadály. Érdekes.
-
-
Add hozzá a kereséshez, hogy "site:hu"
Persze ez elég sok valódi tartalmat is kidob, de akkor lehet "-site:ru"
-
cskamacska
addikt
Nálam a fordítások közepesen rosszak, de főleg amikor képet keresek valamiről, akkor az ilyen előre generált .cam és .today oldalak néha messze relevánsabb találatot hoznak, mint az utána következő 2 keresési oldal együtt.
(persze az sem segít hogy mára a találtok negyede már ilyen generált oldal )
Az meg a másik, hogy gyakran a pancsolt oldalba komplett, vagy legalább részleges PDF szöveg anyagot vágnak be, és mire megjelenne a manualslib, manualzz, docplayer, vagy másik 20 divatossá vált PDF temető találata, a generált kínai/ruszki oldalról már ki is néztem az engem érdeklő részt.
Magyarul nem tudom hogyan csinálják, de néha jobban keresnek, mint a gugli maga. Sajnos linkek soha nincsenek honnan van a lopott anyag, gondolom ha nem is tiltanám mindenüket, akkor is több ransomware letöltés, péniszhosszabbító mögött lennének eldugva.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz WhiteWalker #9 üzenetére
Nekem az összes orosz oldal magyar fordítással jelenik keg, már a találtok között is, sokszor elég jó fordítással.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez igaz bármilyen oldalra , képregény , elektronikai cuccok stb ... De sokszor már magyar nyelvűre fordított külföldi weboldalakat is kidob találatoknak.
-
nullpoint
őstag
Azt hittem azért van ez, mert orosz csajokat nézek a neten. De akkor megnyugodtam.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
válasz Feketelaszlo #1 üzenetére
Na, jó tudni, hogy ilyet is lehet
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
válasz ergoGnomik #5 üzenetére
Nincs VPN, sőt, Pesten UPC ill. Szlovák Telekom is csinálja. Nem hiszem, hogy bármi köze lenne hozzá.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
ergoGnomik
tag
Most kipróbáltam és nekem releváns magyar találatokat hozott. Nem lehet, hogy ki kellene hozni a VPN csatlakozási pontot Oroszországból? Ilyesmit akkor szoktam látni, amikor átteszem pl. Ausztriába az enyémet, amikor a helyi vacakol. Olyankor mindenre német vackokat kapok. Ha nincs VPN, akkor esetleg érdemes kutakodni mi terelheti a forgalmat az oroszok felé?
-
Somatom
veterán
+1
A minap garázsbérleti szerződésre kerestem minta nyomtatványt és egy csomó ruszki találatot kaptam, Magyarul.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Szintén azt hittem eddig, hogy csak én keresek olyasmire, amire folyton ezek - is - jönnek.
Sent from my keyBoard
-
Ez a jelenség engem is rettentően zavar, egy ideig azt hittem, hogy egyedi a dolog, de akkor ezek szerint nem.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Feketelaszlo
senior tag
Automatikusan generált oldalak végtelen SEO-optimalizálással. Az oldalletöltésekre utaznak - gondolom piaci rést találtak az olyan kis nyelvek esetén, mint a magyar. A baj nem az, hogy egy-egy megjelenik - mert már a keresőmotorokkal egy idősek ezek a próbálkozások - hanem az, hogy valószínűleg a Google keresőt is elérte minden nagy IT cég végső átka: a szar ügyféltámogatás. Magyarán valahol Indiában ott állhatnak ezekre az oldalakra mutató bejelentések (az automatikusan generált tartalmat tiltja a szabályzatuk), csak épp nem jutnak el odáig, hogy el is távolítsák őket a találatok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest