- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joysefke
veterán
Erre én is kíváncsi vagyok, most vettem egy Pi3 plusz-t
amit én laikusként problémának látok, hogy
1, csak egyetlen szálon futtatod a programot. Korrekt úgy lenne a dolog (az algoritmus primitívségét figyelmen kívül hagyva), hogy ha az elején lekérdeznéd mennyi logikai processzor (a Pi-ben ez 4db) van és annyi szálat indítanál, ahol mindegyik szál csupán a megfelelő modulójú számokra ellenőrizné a prímséget, a végén pedig összesítenéd a részeredményeket.
2, az egész program mindenestől belefér az egyetlen használt logikai processzor gyorsítótárába, ez nem feltétlenül életszerű...
3, Nyilván nem 20mp-t számít (lehet 20ms-t sem), de ha a konzolra írás idejét nem számoltad bele az Arduinos benchmarkban, akkor a Pi-vel se mérd bele a futási időbe:
Serial.println(millis() - start);
Serial.println(primes);itt a millis()-start utasítás végrehajtásával már megvan a benchmark eredménye, amit a kettő darab konzolra írás már nem befolyásol. a Pi-s példában pedig előbb írsz a konzolra, majd visszatér a program és nyilván csupán ez után mérsz egy időt ami nem a nettó futási időd lesz, hanem (feltételezem) az az idő ami eltelik amennyi idő alatt az egész program visszaadja a vezérlést a linuxos parancsértelmezőnek.
szerk: igen olvastam a végét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest