- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Jó a teszt, bár kicsit rövid. Pár hibát megemlítenék:
A készülék hátsó fele ismét fehér színben pompázik. A fóliát ismét nem ajánlott eltávolítani, mert kényes, könnyedén karcolódik, ezért is vettem meg hozzá a tokot is.
A második ismét helyett írhattál volna másik szót is.A kamera azért annyira nem rossz, nekem még szerintem nem is sikerült ilyen gyenge képet készítenem, mint amiket tesztképnek beraktál. A videófelvétel felbontását beírhattad volna (szerintem meglepően jó minőségben vesz fel, főleg ahhoz képest, minta amire előzetesen számítottam).
Zenelejátszás hangminőségéről írhattál volna. Pl hangerő, amúgy én úgy vettem észre, hogy elég erőteljesen levágja a mélyhangokat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
Várunk a topicjában.
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszi a tesztet.
Telefon megmentő akció keretén belül gyereknek karácsonyra vettünk egy ilyen masinát.Holnap tesztelgetem majd.Eddig csak jókat olvastam róla.Mondjuk a "hülye azért nem vagyokban" vettük meg a gépet, mert az edigitálról olvastam sok negatív hszt.Megrendelőknek használt gépet küldtek ki.... -
törölt tag
Sziasztok,
Ebben van telefon funkció?
-
FET-MEN
veterán
válasz
Ferenczi Áko #14 üzenetére
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
marositech #9 üzenetére
Nos a 7Q-nak kisebb a kijelzője, súlya, az aksi mérete (ez az egyik gyenge pontja a tabnak). Viszont sztem kompaktabb mint a 8Q. Volt már 8-as tabom és túl nehéz volt nekem ill. két kézzel is nehéz volt használni, legalábbis nekem.
-
Ferenczi Áko
addikt
Köszönöm a beszámolót,holnap lesz meg a gép!
-
kelzsoca
félisten
válasz
marositech #11 üzenetére
Remelem ezek megkapjak a nyalokat...
Erre nehéz válaszolni, a Mediatek-től függ elsősorban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
marositech #9 üzenetére
Elsősorban a kijelző mérete és felbontása, aztán akkumulátornál is vannak különbségek.
A rendszer "szíve" (SoC) egyébként azonos a két készüléknél. -
marositech
senior tag
válasz
Balika23hun #8 üzenetére
Mi a kulonbseg a ketto kozott? Mert tervezek ilyet venni, Q7 vagy Q8?
-
Balika23hun
aktív tag
Nekem a 7Q változat van meg és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
kelzsoca
félisten
válasz
-Faceless- #5 üzenetére
Nem sok, de az Lg nagyon magasan veri.
Akkor az lg-t veszed, ennyi az egész.
-
Bembee12
aktív tag
válasz
-Faceless- #5 üzenetére
#4 itthoni vételre gondoltam
Az LG G pad 7.0 normális helyeken( nem kicsi gsm boltok) 37 körül van, elhiszem, h szebb és jobb, de ilyen "kicsi" áraknál sokat számít az a plusz 5e ft.
Asus MeMO pad ME70C-1A004A van 30 körül, de annak kisebb a felbontása -
Bembee12
aktív tag
válasz
-Faceless- #2 üzenetére
Mondj már kérlek olyan tabot max 35e ft-ért, aminek szerinted szebb a kijelzője. És ne legyen ennél kisebb felbontású.
-
-Faceless-
őstag
Nem tudok erről a szabályról, de mint tablet teljesen legális annyit teszel, hogy multimédia forrásként kihangosítod vagy akármi, és már egy rossz szót nem szólhatnak rá.
Minden esetre én kipróbáltam a tabletet, és az előzetes hype ellenére elég nagyot csalódtam a kijelzőben. A felbontás ok, de fakó, a színek se voltak túl hűek, a konkurens asus gép oda-vissza veri ezen a téren az Lg tab 7.0-val együtt. -
Én úgy tudom, hogy vannak olyan országok, ahol 5 col felett már büntetik a gps használatot. Igaz?
Én most vettem 2 hete egy 980Bt-t. ami 5 colos, ekte gps.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN