- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
A mellékleteket, a játékokhoz, egyebekhez máshová tölti le.
Nem vagyok biztos benne, nekem nincs ilyen tabletem, de egyes esetekben át lehet partícionálni a tárolót, vagy az sd kártyát kinevezni elsődleges meghajtónak.Fotózáshoz, videókhoz a telefonom használom, egy alkalommal megbolondult az sd kártyám és a felvételeket a készülék memóriába mentette a tudtom nélkül. Gyakorlatilag használhatatlanná vált a telefonom, önkényesen bezárta az alkalmazásokat, üzeneteket nem fogadott, stb. A képeket sajnáltam törölni, internet nem volt a közelben, hogy felküldjem őket a felhőbe. Ezért hagyok nagyobb helyet.
-
bostone
addikt
válasz
KamuMazsola #324 üzenetére
Jól hangzik.
Köszönöm!
-
bostone
addikt
Mindkét sim kezeli a 3G-t?
-
bostone
addikt
Egy ismerősömnek ajánlottam ezt a tabot, de sajnos nem volt lehetőségem, hogy magam is szemügyre vegyem, mivel azóta elutazott és fél évig nem is tér haza.
Második készüléket keresek, de árban és minőségben nem találtam meg a számomra megfelelőt. Ha csak egy hangyányit apróbb lenne, azonnal lecsapnék rá, de még így is birizgálja a fantáziám. Valamiért nagyon szimpatikusnak találom. Egyébiránt attól tartok, hogy nem teljesen úgy funkcionál, mint ahogy azt elvárom tőle. Tulajdonosa voltam egy Huawei S7 Slimnek két éven keresztül. Kompromisszumokkal ugyan, de elfogadható szintet hozott. Elég határozottan kellett hozzányúlni, hogy érzékelje az érintést és nem is volt egy sebesség bajnok. Nem ismerem az MTK-val szerelt gépeket, lehet róluk hallani mindenfélét. A telefonom note2, a tabletem transformer tf300t, kíváncsi lennék ezekhez képest mit tud nyújtani.
Ja, és a GPS pontosság elsődleges szempont, Ingress mániás vagyok és ott nem árt, ha azt a helyet mutatja, ahol valójában vagyok. Valaki bepróbálná az alkalmazást, ha nagyon szépen megérem?
-
bostone
addikt
Köszönöm mindenkinek!
-
bostone
addikt
Aki rendelkezik a készülékkel bevállana egy kijelző idő tesztet? Mennyit tudhat egyhuzamban max fényerőn, aktív adatkapcsolattal? 2-3 óra kihozható belőle?
-
bostone
addikt
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Nekem a fehér szín nem jön be igazán, de szerintem ez egy tök vállalható termék abban a kategóriában, amiben indították. Azt hittem a hozzászólásod arra irányul, hogy a tablet nem felel meg az ár-érték aránynak.
-
bostone
addikt
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Mit ajánlanál helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest