Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGyurka
csendes tag
Sziasztok!
60w készülékem van. Még évekkel ezelőtt feltettem a Boyue szoftverét, használom is azóta.
Azonban a betűméret változtatás nem megy: meg se nyílik az ablak.
Jó sokáig nem változtattam, de most már szükség lenne a méret növelésre... sajnos.
Linuxon futó Calibre-val töltöm fel a könyveket.
Próbáltam a gyári firmware-t feltenni, de W8-on futtatva a programokat, azok nem ismerik fel a kütyüt. (Windowsban látszik Waytec-ként.)Köszi a segítséget előre is!
-
VGyurka
csendes tag
válasz TechMagneTic #1446 üzenetére
Köszi, próbáltam W7-en, W10-en ugyanerre az eredményre jutok: nem ismeri fel a törlő/frissítőprogram.
Az img eszköz gyökerébe/SD kártyára másolása után OK+bekapcs gomb update sem működik: az üzeni, nem talál frissítő filet.
Esetleg valaki el tudja küldeni a Boyue img-t?Köszönettel
-
vampeare
csendes tag
Hálás köszönet ezért a módszerért
Annyit tennék hozzá, hogy én vagy 30-szor próbáltam (végére elég pro lettem abban, hogy hogyan lehet két kézzel az OK-t folyamatosan nyomni, rövidzárni aztán resetelni majd bontani a rövidzárat), de a Jóistennek sem akart menni, amikor a gépes USB töltésről átváltottam 1A-s mobiltöltőre, és voilá a következő rövidzáras kör végén a zöld villogás zöld fényre váltott
-
GulyasNiki92
friss újonc
Sziasztok! Remélem van, aki még figyeli ezt a topicot. Használtan sikerült beszereznem egy Wayteq xbook 60w ebook olvasót, viszont a töltésénél problémába ütköztem. Konnektorba dugva töltöttem egy egész éjszakán - körülbelül 8 órán - keresztül, és mégis csak 70%-ig sikerült feltöltenie. A led zölden világít - nem villog -, képernyőn nem írja ki, hogy töltés alatt lenne, csak a jobb felső sarokban a töltöttségi jelző mutatja, hogy épp töltés alatt van.
Akkumulátor probléma lehet esetleg? -
VGyurka
csendes tag
válasz GulyasNiki92 #1450 üzenetére
Szia!
Az akku kivételéhez a külső kártya foglalatnál lévő csavart tekerd ki, utána lehet elhúzva a hátlapot leemelni.
Próbáld a kivett akut közvetlenül tölteni. Ha nem megy, akkor aliexpress! ;-) -
Sziasztok! Régebben már frissítettem SW-t ezen az olvasón, de most szólt nővérem, hogy megint nem megy. Megint ráraktam ugyan azt, de meglepődve láttam, hogy a kijelzőnek csak egy részén van tartalom, mintha rosszul lenne beállítva a felbontás. Találkozott valaki ilyennel?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
Na, szóval az történt, hogy a hátulján csak 60w volt, én meg ez alapján a 60w bootloaderét raktam rá, abban meg gondolom kisebb felbontás szerepelt. Szóval a megoldás az lett, hogy ...dobpergés... a HD szoftverét töltöttem rá
Szóval csak simán rosszul emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
TomBond
aktív tag
Lehet még ehhez a készülékhez tokot kapni? A gyári nekem szétmállott.
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
fredmoro
csendes tag
Sziasztok.
Hozzám került egy WayteQ xbook-60HD olvasó. A jelenség, hogy töltés után csak a zöld led világít, semmire nem regál, nem lehet bekapcsolni, reset gombra sem történik semmi látványos.
A töltő kihúzása után is világít a zöld led. PC-re kötve felismer valami eszközöket (eszközkezelőben megjelennek, ha resetet nyomok, akkor eltűnnek-megjelennek újra), így nem tűnik teljesen döglöttnek.Szerintetek akku hiba lehet, vagy firmware frissítés kell neki? Hosszabb időt állt fiókban....
Viszont nem találok hozzá sehol firmware-t. Az itt írt korábbi linkek nem működnek már sajnos. Tudnátok ebben segíteni, ha valakinek van működő FW (gyári vagy akár alternatív FW is jöhet)
Előre is nagyon köszi!
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Hibás WayteQ xBook ebook olvasót keresek donornak?
Köszönöm! -
fredmoro
csendes tag
Üdv.
Na odáig eljutottam, hogy sikerült feltenni rá egy Digma e626 firmware-t innen: [link]
Sikerölt is feltölteni rá, de bekapcsolni nem nagyon tudom. Megszűnt a folyamatos zöld led világítás, és ha nyomogatom a bekapcsoló és / vagy a reset gombot, néha pár másodpercre világít zölden. Ha rádugom tölteni, egy idő után kialszik a zöld led. Szétszeve 4.17V-ot mérek az akkun, így szerintem az aksi okés.Végül kipróbáltam régebbi firmware-eket is, úgy 10 flashelés után egyszer véleltenül sikerült beindítani (össze-viossza nyomogattam a gombokat, resetet, stb). Azóta se tiszta, hogy hogyan sikerült. Eléggé bizonytalan így használni
Úgy tűnik, hogy valami ilyesmi a jó kombó: (a PC-re dugva csinálom, mert akkor hallani az eszköz csatlakoztatás / leválasztás hangot, ha ki-be kapcsolódik a kütyü)
Tehát:
1. rádugom a PC-re (eszköz csatlakoztatás hang)
2. nyomom hosszan a power-t, míg kikapcsol (eszköz leválasztás hang)
3. rövig power gomb (1 sec), ekkor eszköz csatlakoztatás hang és elkezd zölden világítani.
4. amint a zöld led világít, felengedem és lenyomom újra a bekapcsoló gombot.A fenti módszerrel úgy 10-ből 2-3x sikerül elindítani, de ez így nem annyira használható.. Mi lehet a baj? Iééetve gyári FW-t még mindíg keresek hozzá, pls. akinek van ossza meg velem (mivel online nem érhető el sehol a gyári FW...).
Köszi! üdv, F
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest