Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fennec
csendes tag
Van valakinek megoldása arra, hogy 60w-ben Adobe Readerben hogy lehet saját betűtípust beállítani? Fonts-ba bemásolva, FBReaderben működik is, ám Adobe-ban ha saját betűtípust választok ki, egyszerűen nem vált, csak a gyáriakkal jó. Az Adobe-t preferálnám FBReaderrel szemben, mivel előbbi normálisan jeleníti meg az epubokat, utóbbi nem az igazi. A Boyue-s firmwarrel is próbáltam, de abban sem jó.
-
bodorka
csendes tag
válasz
Beerdrinker #1198 üzenetére
szia!
az én olvasóm lassan 3 éves lesz, soha ilyen disznóságot nem követett el.
javaslatom USB -vel csatlakozz a géphez úgy is tölti, ha nem akkor mivel ilyen töltöttség mellett
frissíteni nem tudsz SZERVÍZ. -
Beerdrinker
tag
Sziasztok!
Na én is úgy jártam, mint többen előttem. XBook60-as készülékem van. A zöld led folyamatosan világít, a kijelzőn "Kevés energia" felírat olvasható. Se hálózatról, sem gépre kötve nem történik semmi. Van, tudtok már megoldást erre a problémára?
Köszönöm előre is!
-
elistvan
őstag
Mindkét firmwaret felraktam. Mindkettő stabilnak tűnik. Kérdezzetek, ha érdekel valami.
-
elistvan
őstag
A Wayteq 60w HD klónjának (a 2003-as modell a kör gombos.) egyikéhez a Gmini Magicbook Z6HD hoz jelent meg egy 2015.07.15-i keltezésű firmware a csomagban a már win8as driver és rkbatchtool is van. A héten megpróbálom kipróbálni Kérdés angol nyelv van-e benne. Nem tudni milyen javítások vannak benne mert nem leltem erre vonatkozó utasításokat. Illetve a Digma E626-osához is van egy 2015.01 havi. állítólag valami energiagazdálkodási javítás is van benne többek közt.
-
hhheni
tag
válasz
elistvan #1194 üzenetére
sziasztok!
a következő gondom van: behalt az olvasóm, megkértem a család szakértőjét, hogy frissítsen, ezt ügyesen meg is csinálta, a kütyü feléledt, és tökéletesen olvassa a kártyán lévő könyveket, amiket elmentett a kártyára
mivel viszonyt nem fért rá az összes, és a frissítési oldalon látta, hogy "A készülékhez gyárilag mellékelt könyvtartalom miatt kérjük vegye fel a kapcsolatot a kiadóval az info@digi-book.hu címen a készülék gyári számának megadásával!", hát ezeket hagyta ki, a gyári könyvek tehát nincsenek meg
viszont hiába írta meg már két hete a levelet a kért módon, nem válaszolnak rá
járt már valaki ugyanígy?köszi
heni -
elistvan
őstag
válasz
maggi1886076 #1193 üzenetére
Szívesen.
-
elistvan
őstag
Más én is nemrég szoftvereztem az enyémet nálam azt csinálja, hogy nem tölti be rendesen a könyvet, csak egy fehér oldalt, alul 0/0-t mutat a a lapszámlálónál. Kilépés aztán vissza és csak utána jó. (adobe readerrel) Mondjuk az oldalszámozás is eléggé érdekes mert amit az adobereader 150 oldalnak mutat a az a fbreader simán a duplájának pedig a betűméret nem nagyobb.
-
elistvan
őstag
válasz
maggi1886076 #1190 üzenetére
HDből is kétféle van, van a wifis és a wifi nélküli verzió a tied a wifis a wifi nélkülinek kockább gombjai vannak.
-
elistvan
őstag
válasz
maggi1886076 #1188 üzenetére
A gép hátulján a fehér téglalapba mi van írva pontosan ahol a sorozatszám van?
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Nekem is behalt az olvasó. Sikerült is életre keltenem, de van egy kis hiba. Kisebb lett a kijelzőn a kép. Eddig úgy tudtam, hogy sima xbook 60w, nem HD-s. Utána felraktam a HD-s szoftvert is, de azzal is ugyanaz a probléma. Mit kellene csinálnom, hogy normálisan mutassa a képet?
-
aromo
tag
60W HD olvasóm van.
Most jártam úgy, hogy a zöld LED világított a tetején, de nem bootolt. Úgy sikerült életre keltenem, hogy a frissítő (jobb oldali kör) gombot folyamatosan nyomva tartva hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot. Egyszer csak megjelent a boot képernyő és felállt az olvasó.
Hátha valakinek segít..... -
lmaresz
aktív tag
Nekem is ugyanez a probléma merült fel, bár úgy, hogy még délután olvasgattam és estére lemerült, éjjelre felraktam töltőre, zölden világított, majd megpróbáltam bekapcsolni, semmi... aztán reset, semmi... most ha rádugom a töltőt, akkor sem reagál, csak zölden villog a led.
Ez nem az első ilyen...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest