Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz #65675776 #8 üzenetére

"Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa?"

Amiért pl. én is "elvárom", hogy a 16 éves HP 1100LJ printerem tökéletesen támogatott legyen. Mivel ragaszkodik hozzá és nem akarja kidobni, csak azért, mert régi.
    Én sem vagyok hajlandó ezt az eneergiazabáló őskövületet kihajítani.
    Ad1 amíg nem kapok normális áron lézerprinter hasonlóan tartós kivitelben mínt ez a csataló, marad.
    Ad2 az igényeim tökéletesen kielégíti :)

Egyébként a W8/8.1 és a 10 is natívan támogatja (MS és nem HP driverrel) ismerősi körömben nem egy korszerűbb printert kellett cserélni, mert nem volt támogatott az új OP rendszerben.

A telefonos témát én sem értem. 2 droidot is rátoltam és MS-ban tökéletesen láttam a memória tartalmát.

• bacsis

Közösségépítő

válasz #65675776 #8 üzenetére

Egy kicsit sarkítasz, de igazad van....
    Ettől engem még ez kellemetlenül érint...
    andoidos telód van?
    mert ha igen, nem tudom hogy csináltad... adja a win hogy csatlakoztatva van eszköz de az eszközkezelőben felkiáltójeles az "andoidos eszköz"...
    Amúgy jahh, multiboot... meglátom még mi lesz :)
    Lehet hogy a PDA-s dolgaimat is akkor ráköltöztetem az XP-s gépre, és akkor továbbra is csak a telós témát kéne megoldani...
    Amúgy azért raktam fel a 10-est, mert Cortana tök buli meg a DX12...
    a gond az hogy DX12-re még nincs játék, Cortana meg nem érhető el Magyar nyelven :DDD

Új hozzászólás Aktív témák