- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
DarthSun #101 üzenetére
Azt elhiszem, hogy úgy ment (hisz kb. ez volt a célhardver anno), úgy értettem, hogy semmilyen virtuális környezetben nem sikerült elndítani.
Utolsó, amit még nem próbáltam ki: módosított DOSBox, Win98-cal, Voodoo és Glide emulációval, csak még eddig nem sikerült felszenvedni a Win98-at DOSBox alól, de a készítőnek, aki a módosított DOSBox-ot csinálta, neki sikerült, úgyhogy nem adom fel...
daa-raa: tudom, azért írtam, hogy akkor még más volt a 3D gyorsítás.
-
-
JetiRulez
őstag
Kéne építeni. Tudnék is, mert iszonyú sok alkatrészem van hozzá. P2-est, P3-ast. Többet is össze tudnék pakolni elviekben. Csak az a fránya idő hiány.
A virtuális PC pedig nem járható út. Telepítettem Milleniumot, indulni indul, de kevés a gépem az emuláláshoz (épp csak folyamatos képet alkot 320x240-es felbontásban), ellenben szét van esve a kép, meg színes csíkok cikáznak.
-
JetiRulez
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
sikerült is... a GOG-os win8.1 ready-s Settlers3 nem indult el, viszont a jó öreg origi németverziós példányom amit még '99-ben vettem, majd arra rápakoltam a Win7 patchelt exe-t, na úgy megy...
Hozzáteszem még a szintén eredeti angol verzió sem megy így.. cak a német
Asszem csinálok egy "howto"-t hogy kell egy 17 éves játékot beröffenteni win10-en -
bacsis
Közösségépítő
válasz
JetiRulez #87 üzenetére
A Settlers3 az tuti nem megy, még kompatibilitási módban sem....
Egyenlőre LAN-os gépeimen marad a jól bevállt XP, Vista, esetleg hét
Szerintem kiszedték a 10-ből a Directplay-t azért nem megy az S3... utána kell járnom, csak mert este jó lenne ha működne
daa-raa! Oszt te mit szólsz hogy mégis támogatottak a Windows CE-s készülékek szinkronizálása? -
törölt tag
Direkt nem szoktam ilyen listát készíteni. Így legalább nem telepítek fel újra olyan dolgokat, amik egyébként is teljesen feleslegesen voltak fent.
Játékok telepítésével mondjuk nem kel szórakoznom. Steam elindít (nem, azt sem kell újratelepíteni), és lehet folytatni ott, ahol abbahagytam. Max azoknak a játékoknak a mentéseit kell visszamásolni a helyére, amelyek ezt valami elmeháborodott elképzelés következtében a rendszerpartíción tárolják.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
szabonagyur #85 üzenetére
Köszi mégegyszer
-
bacsis
Közösségépítő
azért mégis csak van egy kis cumi!
Az origi GOG-on megvásárolt Settlers3-am míg Win8.1 alatt ment most valahogy kompatibilitási móddal sem megy -
vadkörte
addikt
Ez volt a másik hiba. Hogy nem csináltam egy programlistát. Így most feléből harmadából vannak fent a programjaim. De legalább nincs tele minden vacakkal.
OP rendszer pipa
Office pipa
Képszerkesztő(k) pipa
Videóvágó pipa
Játék ráérNekem tetszik és marad. A munkahelyemen a vírusgazda mondta is, hogy frissítsem le a gépet nyugodtan. (legalább neki nem kell vele tökölni) Ő is le fogja.
Arra is ráférne egy tiszta telepítés, elég a baja szegénynek. -
vadkörte
addikt
Én két napig szoptam az asztalimmal mire sikerült beüzemelnem a 10-est.
Először ugyebár muszáj frissíteni. Namármost leszedte a vackait, meg minden már kiadott frissítést, (itt hibáztam) feltelepítette magát, majd az utolsó lépésnél összeomlott.
Végtelen bootfolymat...A 10-es még nem működött, a 8.1 már nem működött.
Rakhattam újra az eredeti W8-at, majd netet kellett varázsolni, hogy aktiválja magát, aztán DVD-ről ráfrissítettem. A már működő féligmeddig belakott rendszert úgy megfertőzte valami, hogy fél nap után feladtam és ment a tiszta telepítés.
Ennek kb. 3 hete. Azóta lekopogpm - kopp-kopp-kopp - minden faja. -
JetiRulez
őstag
Megmaradok 2020-ig a W7 mellett. Szeretem a megszokott dolgokat, addig úgyis rendesen kiforr a W10.
-
bacsis
Közösségépítő
ápdételtem a bejegyzést is
Tényleg nagyon köszönöm srácok a segítséget! -
bacsis
Közösségépítő
válasz
szabonagyur #75 üzenetére
beszarok
az MPC-HC játsza a filmeket, nem omlik össze
A telefon kapcsolódik a géphez, megjelenik az ikonja
ééés igaz még csak félsiker, de indul a Windows Mobile eszközközpont ha rákötöm a PDA-t a gépre, igaz folyamatosan azt írja hogy kapcsolódás pedig áttúrtam a beállításokat, de nem kapcsolódik, de ezt már kifilózom...
Szóval úgy néz ki hogy rejtély megoldva
van még valami ami miatt hátrányom lehet az N-es verzió miatt?
mindjárt átszerkesztem szerintem a bejegyzésem
szerk: elérem a PDA memóriáját isszóóóval úgy néz ki marad a tizes.. igaz volt egy fölös reinstallom, de akkor kap egy újabb esélyt. Nagyon köszi a segítséget mindannyiótoknak
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
szabonagyur #73 üzenetére
hoppá
meglesz akkor
tudsz linkelni egy ilyen pakkot ami kell nekem?vagy húzzak újra egy nem N-es verziót?
Még könnyen vagyok, nincs licenszem hozzá, majd csak akkor veszem meg ha beválik -
Polllen
nagyúr
Sztem feleslegesen küzdesz ennyit vele. Rakd vissza a 8.1-t, aztán fél év múlva újra próbálkozhatsz vele, de akkor már dualboot-tal
Szeretem az újdonságokat, de w10-nél túl sokan panaszkodnak, h kisérletezzek. Jó nekem a 8.1 egyelőre.
N-s verzió? Nooormális?
Abból amúgy a windows media player és ehhez kapcsolódó cuccok hiányoznak.
-
snecy20
nagyúr
Én nem véletlenül csináltam azt, hogy Win8.1 mellé ment egy teljesen friss WIN10... egyelőre kell is a két rendszer szimmultán, márcsak a sebességösszehasonlító tesztek miatt is. Abban amúgy nálam bukik a WIN10 kissé, az újraindításoknál elszöszöl rendesen, A Windows 8.1 meg szinte azonnal cselekszik.
-
bacsis
Közösségépítő
Amikor hivatalosan is elérhetővé vált akkor töltöttem le...
utánajártam mi van ha nem veszem meg, de úgyis lehet némi korlátozással használni... szóval beaktiválva nincs, gondoltam majd akkor veszem meg ha beválik....
Nagyon szépen köszönöm a sok tanácsot, és segítséget... Akkor mindjárt kiírom lemezre az ISO-t és kap egy formatot az SSD...
Csak a skyrim mentésem ne vesszen el -
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur #57 üzenetére
Az szép és beállítani sem lehet,hogy te döntöd el,hogy mikor frissítsen mint 8.1 esetében?
-
Predator92
csendes tag
Ha már az MPC-HC se megy... ott lehet egy szűz 10-es segíthet
Nálam tiszta telepítés volt, semmi gondom nincsen eddig a rendszerrel, legutóbbi nagy frissítés pakk meg érzésre adott neki stabilitást is.
Esetleg próbáld meg külön partíción tesztelni egy tiszta 10-essel, hogy működnek-e az eszközök, mert eléggé gyanús számomra, hogy valami csak beszemetelt az upgrade során
Android-os telefonon meg esetleg nézd meg a fejlesztői eszközökben be van-e kapcsolva az ADB, ha igen, kikapcsolva nézd meg megjelenik-e már a "sajátgépben" -
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur #55 üzenetére
Én meg manuálisan raktam fel a vga meg az audio drivert igaz kínálta a videokártya drivert,de nem rakta fel automatikusan szerencsére.
-
FoLey-v
addikt
Ez az új képnézegető programmal én sem voltam megelégedve,így sikerült a szokásos képnézegetőre váltanom ami volt 8.1-ben is ez a probléma megoldva.
Mondtam magamban,hogy 3 napot adok ennek a Windows 10-nek és már 3 napon túl vagyok igen kicsivel többet eszik a ram-ból,de játékok alatt már nem pl. The Evil Within-ben minden kimaxolva 1440x900-as felbontásban 4,5-nél többet nem evett,holott Opera böngésző is meg volt nyitva,jó ez a rendszer 8.1 után csak türelem kell neki. -
bacsis
Közösségépítő
akkor mi a francért nem jelenik meg a telefonom illetve egy telefon sem a sajátgépben?
nincs valaki aki ki tudná próbálni hogy egy WM-os PDA-val mit kezd az OS? mert ha közbe azt is bekajolja akkor nagyon beégek, hogy itt oltom azt közbe csak valami user error van
jahh és fogadjunk nálatok az MPC-HC is megy
mert nálam sz sem.. elindul de ha berakok neki egy filmet akkor összeomlik.. "csak" a VLC player-el tudok filmeket indítani... pedig MPC-HC-ből is a legfrissebb van -
Robert07
aktív tag
Nekem csak annyi vele a bajom, hogy a facebook app random kilép, és a tablet (Surface Pro 2) alvó állapotból magától felébred rögtön miután "elaludt". Más nincs még, kb. 1 hetes a rendszer amúgy. Tetszik meg minden, de ezeket csinálják meg, mert így eléggé korlátozott a használhatósága.
Hogy érdemben hozzá is szóljak, nekem WP-vel (HTC 8X) nincs semmilyen driverproblémám.
-
szabonagyur
félisten
Nyugi nem csak te váltasz vissza... én is visszaraktam, pedig nekem mindenhez van gyári Win10 driver ami megy is rajta. Nálam egyszerűen az OS ami nem jön be, pedig én is 4 évig Vista user voltam megjelentéstől, meg azóta is mindent használtam de itt valami még nagyon nem kerek.
-
-
nonsen5e
veterán
Az Androidos driver alatt mit értesz? Előtte és utána is médiaeszközként rögtön felismerte a Meizu MX3 készülékemet. Nem biztos, hogy általános a probléma.
A gyártós téma az már más dolog: Adott egy fél éves Asus laptopom (fél éve dobták piacra) és már nem voltak képesek hozzá drivert írni Windows 10-re. Ethernet kapcsolatot egyszerűen nem képes létesíteni a gép ha megszakadok sem.
Asztalin egyelőre maradt, laptopon rögtön dobtam vissza a 8.1-et... -
bacsis
Közösségépítő
válasz
#51736960 #39 üzenetére
nem tudom.. lehet ha formáztam volna az SSD-t és úgy raktam volna fel a 10-est akkor nem opnék ennyit...
Bár végülis az is tény hogy a 8.1-et is csak úgy tudtam "upgradelni" hogy a drivereket meg a programjaimat mindent újra kellett raknom... a régi OS-t le"old"-ozta, és végülis majdnem egy szűz OS fogadott... annyi hogy a desktopon a játékaim ikonja megmaradt
de lehet ez is elég volt neki hogy egy kicsit összekuszálódjon -
törölt tag
szerintem nincs sok különbség a 8 és a 10 között, úgyhogy az igazi downgrade a 7-esre váltás lenne
egyébként én a napokban tértem vissza a 7-re hosszú kalandozás után (8, 8.1, 10, ubuntu), és most úgy néz ki, hogy sokáig maradok is ennél a rendszernél. -
bacsis
Közösségépítő
furi.. nekem van és tuti nem én másoltam oda
bár az is lehet hogy oda varázsolódik ha érzékel az oprendszer egy WM-os cuccost...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #28 üzenetére
alap
daa-raa! azon azért még a hetes eldöcögne rajta de az a plafon
djculture! Hmmm.. furi, pedig azon pöccröcc mennie kéne
Simon02!
Kipróbálom!És továbbra is! Valaki akinek Win10-ese van! Lesse már meg a windows/windowsmobile mappa tartalmát hogy mekkora
-
Simon02
tag
Régi USB driver törlésére az USBDeview a legalkamasabb és akkor talán nem fog összeakadni (én MTK soc-os telók preloader driverének törlésére használom, mert a win nem jót tesz fel). Drivernek pedig korábbi windows-okon a PdaNet-et szoktam feltenni, az megevett minden telót. Őszintén szólva win10 alatt nem próbáltam, mert kapásból ment a telefonom. Remélem segít a problémádon!
-
juliabrilke
veterán
Persze, tudjuk mi, hogy csak a warez/kalózöblös játékaidat félted.
-
bacsis
Közösségépítő
Egy kicsit lehet vissza veszek itt a puffogásból...
Csak mert úgy veszem le tőletek, hogy amúgy megy az androidos telók kapcsolata...
Aztán megnéztem, van a win10-es windows mappában is egy windowsmobile mappa, csak épp valamiért nem tudja telepíteni a cuccost... míg a win10-es mappában a windowsmobile mappa alig 20 mega addig a win8.1-esének (le van archiválva a régi 8.1) közel 50 mega...
Meg tudná nézni nekem akinek win10-ese van, hogy mekkora őnála a windowsmobile mappa? ha egyáltalán van?
szal lehet itt is életre lehetne kelteni, csak nálam történt valami gebasz... -
bacsis
Közösségépítő
válasz
#65675776 #24 üzenetére
na csaodálkozom, hogy kimaradt nálad ez a téma
elég sokat pörgött még a PH is az ügyön, hogy mekkora habos szöveg már ez az 1GHz-es rendszerigény, már a 8-as esetében is.. jahh csak épp kötelező az NX bit hardveres megléte, tehát Prescott magos P4 alatt fel nem rakod
hogy akkor miért írtak 1GHz-et? mert az ilyen alacsony órajelű ULV-s Core Solo procik pl még támogatottak amik tényleg iylen 1Ghz környékén tekernek csak... szóval az ISA busz bukó Win10 alatt
snecy20! Igen, a DX12 előnyeit én is ki szeretném aknázni, ugye ezért is váltottam, ahogy fentebb is írtam...
vadkörte! HA valami fincsi AWE32, GUS, vagy Turtle Beach kártya, akkor jöhet -
snecy20
nagyúr
Ne sértődj meg.
ugyanezt végigszoptam én is 2012-ben a Windows 8-cal, előtte 10(!) évig a Windows XP különböző verzióit használtam, hosszú hónapokig csak félgőzzel ment a gép a driverek és illesztők hiánya miatt.Lauda
Elindulnak, csak a DX12 feature-ök only WIN10 exkluzívak lesznek. Szerintem erre gondolt.
-
bacsis
Közösségépítő
Értem én hogy sarkítani/ironizálni akarsz, csak ezzel egy gond van!
Nincs olyan ISA-s alaplap ami támogatná a Win10-et (Jóó persze ipari alaplapok vannak, de ezeket ne soroljuk ide)
Innentől kezdve miért támogasson olyan hardvert a cucc, amit fizikailag sem tudnál életre kelteni egy win10-es gépben?
De én USB csatlakozós eszközről beszélek, ami régi de nem 20+ éves.. nagyon nem egy kaliber
Viszont hogy már az XP sem támogat nagyjából semiylen ISA-s hangkarit meg LAN karit.. azt ugyanúgy felháborítónak tartottam annomi az hogy egy '93-as SMC LAN kari nem megy egy 2001-es OS-el
Szoszo94! Igen, lehet egy tiszta telepítéssel nem lenne gond, de nincs az a pénz hogy mégegyszer főleg 0-ról feltelepítsem és belakjam újra az oprendszeremet
szóval találjuk már ki miért nem mehet az android cucc, és lehet az megoldaná a PDA-s témát is
sokadik szerk: az mondjuk igaz hogy win8.1 alatt sem volt active sync, de ennek ellenére szinkronizálta a cuccot és látta a sajátgép... -
vadkörte
addikt
Amikor rádugtam a telefonokat azonnal telepítette a drivert és azóta is működnek (Huawei G700 és Y300)
A G700-nál ki kell választanom, hogy mit akarok az USB porttal (általában csak töltöm róla) de miután háttértár módba kapcsolom látja az SD-t, az Y300-nál meg alapból látja mindkét tárolót.A mobilnet modememmel volt hasonló hiba. Akárhogy telepítettem, nem telepedett a drivere =>így netem sem volt.
Egy távol-keleti fórumban találtam rá megoldást. Azt írta, szedjem le a programját és utána dugjam át egy másik USB-be. Basszus és bejött...(#15) Szoszo94:
A KIES egy nagy határ ###. Az ujjait törném darabokra annak aki kitalálta!(#16) snecy20:
Ezt ugye nem mondod komlyan. A francba!!! Pedig van egy tök jó ISA-s hangkártyám. Nagyobb mint a VGA-m (nVidia GTX 750 Ti) -
snecy20
nagyúr
ISA hangkarikhoz sem lesz már driver WIN10 alá.
-
Szoszo94
őstag
Érdekes, nekem is mentek egyből, egyedül a Samsung Kies sz@rsága nem működik (szerencsére nincs Samum, csak ismerős hozta és nem akarta megenni a Win10). Viszont ZTE, Meizu, Asus, Elephone telefonok (mind droid) tutira működnek
Próbálj egy tiszta telepítést, hátha csak a frissítés miatt akadtak össze a dolgok. Vagy egy driver lepucoló programmal (fejből nem megy a neve) szedd le a droidos drivereket, aztán dugd rá a telefonokat és engedd a Winnek, hogy keressen hozzájuk
-
bacsis
Közösségépítő
akkor Androidos témával lehet User error van?
nyahh ha rátolom a készüléket/készülékeket, ez van:azaz sajátgépben nincs ott az ikonja a készüléknek, eszközkezelő felkiáltójeles...
Jó a multimédiás videóvezérlő amúgyis ott vanvan egy realtime videófelvevő kártyám azt még nem telepítettem...
Viszont most az merült fel bennem, lehet hogy menne a PDA-s cucc is, csak pont azért nem megy amiért az android? -
vadkörte
addikt
"Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa?"
Amiért pl. én is "elvárom", hogy a 16 éves HP 1100LJ printerem tökéletesen támogatott legyen. Mivel ragaszkodik hozzá és nem akarja kidobni, csak azért, mert régi.
Én sem vagyok hajlandó ezt az eneergiazabáló őskövületet kihajítani.
Ad1 amíg nem kapok normális áron lézerprinter hasonlóan tartós kivitelben mínt ez a csataló, marad.
Ad2 az igényeim tökéletesen kielégítiEgyébként a W8/8.1 és a 10 is natívan támogatja (MS és nem HP driverrel) ismerősi körömben nem egy korszerűbb printert kellett cserélni, mert nem volt támogatott az új OP rendszerben.
A telefonos témát én sem értem. 2 droidot is rátoltam és MS-ban tökéletesen láttam a memória tartalmát.
-
alcsa
senior tag
En is downgradelnem kellett, mert a laptopom hd4570 videokartyajahoz mar nincs tamogatas win10 alatt, es igy csak 1024*600as felbontasban ment. Pedig en akartam volna hasznalni.
-
bacsis
Közösségépítő
Egy kicsit sarkítasz, de igazad van....
Ettől engem még ez kellemetlenül érint...
andoidos telód van?
mert ha igen, nem tudom hogy csináltad... adja a win hogy csatlakoztatva van eszköz de az eszközkezelőben felkiáltójeles az "andoidos eszköz"...
Amúgy jahh, multiboot... meglátom még mi lesz
Lehet hogy a PDA-s dolgaimat is akkor ráköltöztetem az XP-s gépre, és akkor továbbra is csak a telós témát kéne megoldani...
Amúgy azért raktam fel a 10-est, mert Cortana tök buli meg a DX12...
a gond az hogy DX12-re még nincs játék, Cortana meg nem érhető el Magyar nyelven -
Blindmouse
senior tag
A képnézegető meg egy exe, átmásolod a system32-ből azt csá.
-
djculture
félisten
1 év és úgyis rákényszerülsz a 10 használatára vagy nem játszol új játékkal. Egyébként nekem minden win8.1 drivert megevett eddig a 10. Más kérdés hogy a 10 egy adatgyűjtő oprendszer az ami nekem se tetszik, de az én böngészési géphasználati stb adataimmal nem sokra megy a Microsoft. Sokkal nagyobb adatgyűjtést végez ennél a Google is.
-
törölt tag
Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa? Elavult, túl kell lépni rajta, vagy használni olyan OS-szel karöltve, ami még támogatja. Biztos vannak, akiknek probléma, hogy x6 alatt nem futnak a 16 bites alkalmazások.
De ezek szerint a MS-nak a mai napig támogatnia kellene a Win95-öt is.
Ne tarts fenn külön gépet. A multiboot elég régi dolog. Egy gépen lehet több OS is.
A telefonos témát nem értem. Rátoltam most a telefonom a gépre, és simán elérem Mass Storage módban. Nem kért még drivert sem a W10.
-
bacsis
Közösségépítő
... És Gabás! kiragadtátok a lényeget
Mondom, a hangkártya driver még az első körben megoldódott
Igazából üdvözölném ha végre el lenne dobva Win alatt a visszamenőleges kompatibilitás!
Te igen, én meg nem... Mert van egy rahedli eszközöm ami eddig működött minden gond nélkül, most nem működik...
Az, hogy egy eszközhöz nincs driver nem az OS hibája
Így van... Ki írta az active sync-et? jahh, hogy pont a Microsoft? akkor úgy tűnik, mégis csak a microsoft a hibás ezügyben
De lehet itt vagdalózni prokkal és kontrákkal, de amiket fentebb leírtam, azok tények. Mármint hogy vannak dolgok amiket nem, vagy csak macerásan tudok megoldani. Én ezekre használnám az oprendszeremet, és lehet hogy sok csillivilli dologban tök jó meg minden, de engem az nem érdekel.. Nekem az kell, hogy ha hoznak egy telót rádugom a gépre pikkpakk menjen.. ha rádugom a PDA-imat a gépre pikkpakk menjen.
De nem mennek. Szóval kénytelen vagyok visszaváltani 8.1-re... pont a régebbi dolgaimhoz van fent tartva egy XP-s gép is.. Abban van floppy lemez meg IDE csati az alaplapon, mobil rack stb... Nem szeretnék még egy 8.1-es gépet is fenntartani külön... -
Gabás
addikt
-
törölt tag
Az, hogy egy eszközhöz nincs driver nem az OS hibája, hanem az eszköz gyártójáé. A Creative-ról meg inkább ne is beszéljünk, driverírásban pancserek. Érdekes módon az én hangkártyámhoz tökéletesen megfelel a Vista-s driver is W10 alatt. Ja, mert az a jelek szerint rendesen meg van írva.
Androidos telefonokhoz W7 alatt is kellett driver. Maximum W10 alatt nem települ automatikusan. De a PC Suit felesleges volt, elég lett volna csak a drivert felrakni.
Ezeréves rendszerek támogatása meg nem meglepő ha kimarad. Igazából üdvözölném ha végre el lenne dobva Win alatt a visszamenőleges kompatibilitás, mert az OS fele már másról sem szól most sem, minthogy egy halom ősrégi library fel van telepítve, hogy ezeréves dolgok működjenek.
-
bacsis
Közösségépítő
Én ezért sem hümmögtem a Vistát, hogy lassú... egy 10k RPM-es raptor volt alatta, arról majd' 2 perc votl a boot idő, igaz addigra már egy 3 éves telepítésű Vistát használtam... Majd átraktam SSD-re és azzal sem ment a bootolás 1 perc alá.. de azt mondom na és? nem tök minegy? reggel bekapcsolom, este kikapcsolom... ha meg már betöltött, onnantól kezdve pörög...
Szóval én ezt nem tartom komoly indoknak, hogy "gyorsabb"...
nyomtatóm nincs, rootolgatni nem szoktam... azokra kellene amiket fentebb írtam.. ebben viszont nem úgy szerepel ahogy én elvárnám.. innentől kezdve fail
E.Kaufmann! Nyem.. a 8.1-esem ami upgradelve lett, ugyanúgy 64 bites volt... -
E.Kaufmann
veterán
Nekünk a Windows CE5-ös vonalkódolvasó talál netet, igaz ezt a mappaszinkronizálást nem használjuk, de nem ír olyat sem, hogy nincs meghajtóprogram. Mondjuk mi 32 bites windows7-et upgradeltük 32 bites windows 10-re. Nem lehet olyan gond, hogy eddig 32 bites windowst használtál, a 10-es meg 64 bites? Régen asszem a game porttal is ez volt, hogy a 32 bites windows 7-et meg lehetett etetni a régi meghajtókkal, de 64 bit alatt kukázhattuk a game portot.
-
Sose használom a beépített képnézegetőt. IrfanView... évek óta.
Persze, nem tökéletes a Win10 se, de nálam piros pontos. Igazából ki kell váltani a metro appokat, és ennyi. Egy fura dolgot csinált eddig, a laptopot használom plusz monitorral, és a laptopét egyszer csak lekapcsolta. Alvó módba tettem, majd vissza és ment tovább. Szóval nem különösebben gond.
Gyorsabb, mint a 7, és a Win7-tel nem tudtam rootolni a tabletet, semelyik adb driverrel, Win10-en meg leszedte magának ami kellett, és egyből működött. Nyomtató drivert is pikk-pakk feltette, nem kellett a HP-s retekkel kínlódni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egész megy OFF-ba, de megtartom, hogy elolvashasd, ha lemaradtál volna az amúgy jogos sírásomról, majd megmondom mi...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest