Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RollandCG #11 üzenetére
"A felsorolt SB kártyák mind DSP-hibásak, használj 4.16-os verziót az legalább bug, mentes."
Plusz infó az archívumba:
Innen letölthető a DSP 4.13 egy javított változata, amiben több hibát is orvosoltak.
https://www.vogons.org/viewtopic.php?t=48732&start=880This is release of 'dsp_v413_maelgrum' version 5
Changes from classic V4.13:
1. Hanging note bug fixed
2. ADPCM decoding bug fixed
3. ALL interrupt handlers are fixed (PSW bug and R0 used before pushed to stack bugs)
4. Numerous small scale optimizations (LJMP to RET is changed to RET, e.t.c.)Must be as stable as classic V4.13 - nothing is changed in logic of code.
Kisebb probléma, hogy forrasztani is szükséges, nem is amatőr szinten.
A DSP csip helyére egy másik mikrokontrollert kell beszerkeszteni. Kínából rendelhető, pár dollár az ára, plusz fel kell tölteni rá a kódot.
A Vogonson többen sikeres visszajelzést adtak a beavatkozásról.
Az új kód a Type1 és Type2 hibát is javítja.
Úgy tapasztaltam, hogy a blogban is említett FixMPU progi csak a súlyosabb Type1-et javítja. Az egyébként kevésbé zavaró Type2-őt azt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Doom1 és Doom2 retro zenék - korabeli és modern Waveblaster modulokkal hallgatvaMiért érdekes ezzel foglalkozni a nagy...
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest