Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mashopsky
újonc
Szia!
Érdeklődnék, hogy ehhez az EQ-hoz tudsz e (kimeneti) trafót gyártani? A trafó tipusa Behringer OT-1, ezt gyárilag spórolás miatt nem rakták bele az eszközbe és külön nem forgalmazzák. Adatokat sajnos nem tudok. Moddolni szeretném a kütyüt, input-is szeretnék a trafókat bele... Ebben kérném a segitséged!
Előre is köszi.

-
Krissz80
senior tag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Ok, azért egy bekötési segédletet majd lehet kérnék hozzá.

-
Krissz80
senior tag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Megtisztelnél vele.

És a Twinhez melyik bekötéssel ajánlanád?
RCA-RCA mivel nem valódi szimmetrikus, vagy attól még lehetne XLR - RCA. -
vodkaboy22
addikt
Igen szimmetrizálásra nagyon jó. (RCA be - XLR ki vagy fordítva).
Pont a Twin mellé is érdekes lehet mert annak nem valódi balanced kimenete van. És több helyen pedig fontos lenne. Nem tudom miért erőlteti ezt a TC.
Hamarosan kicsi bedobozolt verziót akarok csinálni ahol van 2 RCA bemenet 2 XLR bement és 2RCA kimenet és 2 XLR kimenet. Azt mindenki eldönti, hogy használja a kis dobozt. RCA be XLR ki? Vagy fordítva vagy RCA-RCA a felhasználóra van bízva.
Ha gondolod csinálok majd egy ilyen kis doboz verziót azt elküldöm prototípus tesztre hozzád

-
Krissz80
senior tag
Ez a Twin szimmetrikus megoldásához is jó lenne?
Nagyon úgy néz ki jelenleg, hogy az IC egy szűk keresztmetszet most a Twin és a HF között.Teljesen jó szerintem is, hogy itt ott szerepel az ár.
A cikket a képekig olvasva már éppen hiányérzetem volt amikor észrevettem az árat.
Azt is írhatta volna, hogy a tesztben szereplő termék ára 8500Ft volt.Köszönjük!

-
binatone
tag
Gratulálok és tényleg hiánypótló.

-
Nagyon tetszik és hiánypótló!

Találkozóra hoznál egy kis dobozban egy párat, hogy meg lehessen hallgatni tetszőleges rendszerben? -
vodkaboy22
addikt
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Ennyi erővel minden blog egyfajta reklám, így szerintem jó ez itt.

-
Nem tudom mennyire okés a blog reklám, de inkább rakd át a hardverapróra a hirdetését.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PLC programozás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest