Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
#71562240 #985 üzenetére
Ne haragudj, de ez így elég amorf lett és a kesze-kusza gondolatmenet végén nem jött ki semmi érdemleges.Sőt! ha van egy kis fizikai szemléletünk, akkor tévesnek is nevezhetjük az utolsó mondatba sűrített végkövetkeztetésed.
.-
Nem lett volna elég annyi, hogy a digitális "jel" egy emberi absztrakció?
És minden fizikai jelenséget analóg "módon" ismerünk és írunk le? -
szazbolha
addikt
válasz
adapter07 #981 üzenetére
ajaj.... ebből baj lesz megint.
.
Csak ismételni tudom azt, hogy az általad bemutatott különbséget van olyan lejátszórendszer és környezet ami nem képes lesugározni ás van olyan hallgató és szubjektív érzékelés, amely akkor sem tudja megkülönböztetni a kettőt, ha a lejátszóberendezés hibája nem fedi el a különbséget. -
szazbolha
addikt
válasz
szaszlaci #845 üzenetére
"Akarom mondani én nem hallom a saját rendszeremen."
.
Lehet nem figyeltem, de nem látom, hogy milyen rendszerrel végezted el a tesztet.
Felmerülhet egy kérdés a kétkedőkben, hogy a két forrás között esetlegesen létező különbséget elfedi a hangrendszer jelátviteli hibája és/vagy a környezet amiben hallgatod.. -
szazbolha
addikt
Nem... mert volt egy 20 éves kihagyásom.
Egyébként a nagyját kiadták CD-n (asszem kékes a borítója). Ez egy dupla koncert volt szinte az összes zeneszámukkal.
A kazettát (az eredetikről másolt válogatást) évekig hallgattam, olyan minőségben ami ma elképzelhetetlenül gyenge.
A CD már nem adja a hangulatot. Így működik ez. -
szazbolha
addikt
válasz
Donki Hóte #819 üzenetére
A bakancsoson nem hangszedőt kell venni, hanem rántott húst.
-
szazbolha
addikt
Szerintem nincsenek szövegértési gondjaim.
Azt gondolom az emberi érzékelés nem tartozik az objektíven megítélhető jelenségek közé.
Az hogy valaki érez valamiféle számára minőséginek gondolt különbséget vagy nem a két különböző időpontban hallott hangsorozat között az egy szubjektív döntés következménye amely döntést jellemzően objektíven nem leírható dolgok befolyásolnak. -
szazbolha
addikt
válasz
Donki Hóte #388 üzenetére
Szerintem amit ebben a hsz-ben leírtál az teljesen elfogadható.
De szerintem a cikkben nem ez van, sem a szerző kommentzónában elhelyezett véleményeiben. -
szazbolha
addikt
Nekem nem magas, elfogadó vagyok mások véleményével kapcsolatban, csak már nincs késztetésem, hogy bárkit bármiről meggyőzzek vagy vitassam amit leír.
Úgy vagyok ezzel az MP3 vs FLAc-al vitával is mint a nemi identitással, elfogadom, hogy másnak ez jobb meg az jobb, csak ne nevezzenek sznobnak mert heteró maradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Veszteségmentes vagy pszichoakusztikus tömörítés? Megvizsgáltam a kódolási veszteségeket.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest