- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudták még tovább fokozni a hülyeséget Michonne-nal. A legdurvább mégis az volt, mikor Negan meghúzta Alphát.
-
mg1992mg
őstag
Én a 9. évad elejétől már csak gyűjtöm a részeket, egyszer majdcsak ráveszem magam. Fear the Walking Dead 3. évad felétől is így járt, ahhoz is erőt kéne gyűjtenem
Nehezen engedek el sorozatot, amit egyszer már elkezdtem (pedig hányat el kéne már...), a Walking Dead az első, aminek ez sikerült kb. -
razorka777
veterán
Az első négy évadot nagyon szerettem, az öt és a hat elmegy kategória volt nekem.
A többit már nem néztem meg.
-
Harmadik évad közepén hagytam abba, pedig alapvetően tetszett. Az rakta be a kaput, mikor kiderült, hogy mik a "kormányzó" szándékai.
-
törölt tag
Negyedik évad vége elött kukàztam. Úgy néz ki jól tettem.
-
mg1992mg
őstag
Alpha, Eugene, Daryl. Köszönöm.

-
nikilauda
senior tag
-
Nem bántásból, de azért egy spoiler veszélyt írhattál volna a címbe, hátha valaki még megnézné az adott részeket.
Ez előttem szólóhoz hasonlóan én is a 6. évadnál fejeztem be. A sorozat már közelebb volt egy vödör bélsárhoz mint az élvezhető kikapcsolódáshoz tartalmilag. A "Ha már nincs izmuk se a zombiknak, mivel mozognak?" kérdésre csak azt tudom mondani, hogyha logikusan építették volna fel a zombi kórt, akkor 1 max 2 évad után nagyjából el is kellett volna fogyniuk a zombiknak. Lehet hogy rosszul emlékszek, de mintha ebbe a sorozatba lett volna hogy kb mindennel bezúznak egy koponyát, kb egy kisgyerek is kiiktathat egyet egy plusszos dobozzal ha fejbe kólintja vele.

-
Ez melyik évad?
Én azthiszem a 6.nál hagytam, abba. Rohamosan esett a sorozat minősége/színvonala....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nehezen engedek el sorozatot, amit egyszer már elkezdtem (pedig hányat el kéne már...), a Walking Dead az első, aminek ez sikerült kb.