- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Tudták még tovább fokozni a hülyeséget Michonne-nal. A legdurvább mégis az volt, mikor Negan meghúzta Alphát.
-
mg1992mg
őstag
Én a 9. évad elejétől már csak gyűjtöm a részeket, egyszer majdcsak ráveszem magam. Fear the Walking Dead 3. évad felétől is így járt, ahhoz is erőt kéne gyűjtenem
Nehezen engedek el sorozatot, amit egyszer már elkezdtem (pedig hányat el kéne már...), a Walking Dead az első, aminek ez sikerült kb. -
razorka777
veterán
Az első négy évadot nagyon szerettem, az öt és a hat elmegy kategória volt nekem.
A többit már nem néztem meg.
-
Harmadik évad közepén hagytam abba, pedig alapvetően tetszett. Az rakta be a kaput, mikor kiderült, hogy mik a "kormányzó" szándékai.
-
törölt tag
Negyedik évad vége elött kukàztam. Úgy néz ki jól tettem.
-
mg1992mg
őstag
Alpha, Eugene, Daryl. Köszönöm.

-
nikilauda
senior tag
-
Nem bántásból, de azért egy spoiler veszélyt írhattál volna a címbe, hátha valaki még megnézné az adott részeket.
Ez előttem szólóhoz hasonlóan én is a 6. évadnál fejeztem be. A sorozat már közelebb volt egy vödör bélsárhoz mint az élvezhető kikapcsolódáshoz tartalmilag. A "Ha már nincs izmuk se a zombiknak, mivel mozognak?" kérdésre csak azt tudom mondani, hogyha logikusan építették volna fel a zombi kórt, akkor 1 max 2 évad után nagyjából el is kellett volna fogyniuk a zombiknak. Lehet hogy rosszul emlékszek, de mintha ebbe a sorozatba lett volna hogy kb mindennel bezúznak egy koponyát, kb egy kisgyerek is kiiktathat egyet egy plusszos dobozzal ha fejbe kólintja vele.

-
Ez melyik évad?
Én azthiszem a 6.nál hagytam, abba. Rohamosan esett a sorozat minősége/színvonala....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nehezen engedek el sorozatot, amit egyszer már elkezdtem (pedig hányat el kéne már...), a Walking Dead az első, aminek ez sikerült kb.