Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Akkor már mindegy

Nem tudom, nekem a mai napig rendben dolgozik a google-fiók, csak a fiók saját beállításainál engedélyeznem kellett a telefont, hogy ne dobja vissza.
a 8.1-en nem működik az áruház, így mielőtt megszűnt volna, mindent is, ami kellhet valamikor, letöltöttem. Az 530 nem kapott w10-re lehetőséget az 512MB rammal
De most is az van használatban (most volt 5 éve, hogy megvettem), tényleg strapabíró jószágok kívül-belül (még sosem kellett gyári visszaállítást csinálnom rajta, csak néhanapján újra kell indítani), nagyon sajnálom, hogy a Microsoft elcseszte.Jó, kompromisszumos rendszer, főleg így kivéreztetve, de nekem még mindig jobban bejön, mint az android vagy az iOS. Főleg 4" méretben, nem egy akkora tepsi, amin egy 12 szeletes rákóczi túróst megcsinálok, és nem kellett érte a fél vesémet odaadnom, mert nem adták aranyárban

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De most is az van használatban (most volt 5 éve, hogy megvettem), tényleg strapabíró jószágok kívül-belül (még sosem kellett gyári visszaállítást csinálnom rajta, csak néhanapján újra kell indítani), nagyon sajnálom, hogy a Microsoft elcseszte.