- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz
Victoryus #17 üzenetére
Akkor már mindegy
Nem tudom, nekem a mai napig rendben dolgozik a google-fiók, csak a fiók saját beállításainál engedélyeznem kellett a telefont, hogy ne dobja vissza.
a 8.1-en nem működik az áruház, így mielőtt megszűnt volna, mindent is, ami kellhet valamikor, letöltöttem. Az 530 nem kapott w10-re lehetőséget az 512MB rammal
De most is az van használatban (most volt 5 éve, hogy megvettem), tényleg strapabíró jószágok kívül-belül (még sosem kellett gyári visszaállítást csinálnom rajta, csak néhanapján újra kell indítani), nagyon sajnálom, hogy a Microsoft elcseszte.
Jó, kompromisszumos rendszer, főleg így kivéreztetve, de nekem még mindig jobban bejön, mint az android vagy az iOS. Főleg 4" méretben, nem egy akkora tepsi, amin egy 12 szeletes rákóczi túróst megcsinálok, és nem kellett érte a fél vesémet odaadnom, mert nem adták aranyárban
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest