Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Akkor már mindegy

Nem tudom, nekem a mai napig rendben dolgozik a google-fiók, csak a fiók saját beállításainál engedélyeznem kellett a telefont, hogy ne dobja vissza.
a 8.1-en nem működik az áruház, így mielőtt megszűnt volna, mindent is, ami kellhet valamikor, letöltöttem. Az 530 nem kapott w10-re lehetőséget az 512MB rammal
De most is az van használatban (most volt 5 éve, hogy megvettem), tényleg strapabíró jószágok kívül-belül (még sosem kellett gyári visszaállítást csinálnom rajta, csak néhanapján újra kell indítani), nagyon sajnálom, hogy a Microsoft elcseszte.Jó, kompromisszumos rendszer, főleg így kivéreztetve, de nekem még mindig jobban bejön, mint az android vagy az iOS. Főleg 4" méretben, nem egy akkora tepsi, amin egy 12 szeletes rákóczi túróst megcsinálok, és nem kellett érte a fél vesémet odaadnom, mert nem adták aranyárban

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Autós topik
- Automobilista 2
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- New World - az új Amazon MMORPG
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De most is az van használatban (most volt 5 éve, hogy megvettem), tényleg strapabíró jószágok kívül-belül (még sosem kellett gyári visszaállítást csinálnom rajta, csak néhanapján újra kell indítani), nagyon sajnálom, hogy a Microsoft elcseszte.