- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz
Tikakukac #21 üzenetére
Ezért mondom, hogy időzített bomba. A fácsé-támogatás évekkel ezelőtt megszűnt (szerencsére
), a bkk-futár cirka féléve (nem akkora érvágás, bár nem volt rossz, ha valamiért Pesten jártam), a Simple-t azért megéreztem, most az Időjárás app megy nyugdíjba. Majd ha a Viber meg a navigáció is feladja, akkor váltok szerintem
-
solena
tag
válasz
Tikakukac #19 üzenetére
Tudom, hogy a Lumia egy időzített bomba, ezért van rendszeres mentés róla, és mindent az sd-kártyán és fiókokban tárolok. Csak ésszel
Androidhoz képest sajátos logikája van a lumiának, de nekem abszolút bejött. Főleg öt évvel ezelőtt (illetve, hat, mikor a családba került az első wp8-as telefon, egy 520), sokkal érettebbnek tűnt, mint az android, hamarabb megtaláltam benne bármit, pedig korábban már volt android a kezemben. Nem vitatom, az android felnőtt a feladathoz, nem fog nehézséget jelenteni az átállás, amikor nyugdíjba küldöm az 530-t, de még halasztom, ameddig lehet.
A főbb kritériumaimnak alakilag és árban (max 125mm hossz, 2018tól felfelé, max 150 euró, android, Európában is kapható) a gsmarénán ez az egy példány felel meg, de a belseje enyhén szólva sem lenyűgöző, az android baromira sokat zabál ramból, és ide bőven kevés az 512MB
És azért egy 2019-es példányból kicsit többet várnék. Egy motorola razr-ért meg a fél vesémet simán el kéne adnom
-
solena
tag
válasz
Victoryus #17 üzenetére
Akkor már mindegy
Nem tudom, nekem a mai napig rendben dolgozik a google-fiók, csak a fiók saját beállításainál engedélyeznem kellett a telefont, hogy ne dobja vissza.
a 8.1-en nem működik az áruház, így mielőtt megszűnt volna, mindent is, ami kellhet valamikor, letöltöttem. Az 530 nem kapott w10-re lehetőséget az 512MB rammal
De most is az van használatban (most volt 5 éve, hogy megvettem), tényleg strapabíró jószágok kívül-belül (még sosem kellett gyári visszaállítást csinálnom rajta, csak néhanapján újra kell indítani), nagyon sajnálom, hogy a Microsoft elcseszte.
Jó, kompromisszumos rendszer, főleg így kivéreztetve, de nekem még mindig jobban bejön, mint az android vagy az iOS. Főleg 4" méretben, nem egy akkora tepsi, amin egy 12 szeletes rákóczi túróst megcsinálok, és nem kellett érte a fél vesémet odaadnom, mert nem adták aranyárban
-
solena
tag
válasz
Victoryus #13 üzenetére
gondolom, 8.1 denim. arra már nem fogsz tudni alkalmazást telepíteni az áruházból (tavaly december 10 környékén állították le a szolgáltatást)
Viszont az nagyon nem stimmel, hogy ilyesmitől lefagy, mert feleannyi rammal nem vernyákol az 530.
de ha wp10 van rajta, akkor az áruházban a contacts+message backupot valahogy el kéne érni, mert az még elvileg működik (a microsoft cuccai között érdemes keresgélni), és ha sikerült telepíteni, a beállítások alá fog tagozódni, nem különálló app.
Egyébként, a gmail-es fiók névjegyzékében sem látszik semmi? Esetleg a gmailes fiókban ideiglenesen kicsit vegyétek le a biztonsági szigorításokat (van, hogy emiatt nem hajlandó összekötni) Google-fiók kezelése -> biztonság részében érdemes lehet turkálni.
-
solena
tag
A Kapcsolatok appnál (ahol a névjegyek is vannak) hozzá kell adni egy google fiókot (célszerű azt, amelyikkel az android használva lesz), és beállítod a szinkronizáció résznél, hogy a névjegyeket is szinkronizálja. Gyakoriságtól függően előbb-utóbb átviszi az összeset, és akkor sima ügy a költöztetés, csak ki kell majd gyomlálni a nem megfelelőeket, meg összefésülni manuálisan.
Lumia 530at használok a mai napig, de egyik napról a másikra át tudnék költözni androidra (csak nem akarok), mert a gmail-es fiókomban ottvannak a névjegyek a szinkronizációnak köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: United Offensive
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest