Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Sajnos valahol igaza van. Oké, ide a logoutra gondolom a jól szituáltak, intelligensebb fajta jár, de MO. lakóinak egy jó hányadát az ilyen családmodell teszi ki. Vagy rosszabb, mert apuka mehet meló után nyomban a kocsmába, hogy este tizenegykor részegen hazatántorogjon és balhézzon.
-
-
Dany007
veterán
És azt nem lehet, hogy a tesó részeit kihagyni a dologból?
Úgy értem, hogy az ő poharát / tányérját nem elmosni, az ő szobájában nem porszívózni, nem takarítani az ő ruháit nem mosni stb...
Aztán majd amikor már félig megette a kosz csak rájön... !Én is csinálok házimunkát! Hetente van hogy 2x is leviszem a szemetet!
Néha még törölgetek is. És volt már, hogy söpörtem, porszívóztam
Egy valamit nem vállalok, a mosogatás. Előbb vennék mosogatógépet, minthogy egy komplett ebéd maradványát elmosogassam :S Attól undorodok. -
Ikrek vagyunk, 25 évesek leszünk, csak én lány vagyok, ő meg fiú. Nem kőbe vésett szabály, hogy csak is kizárólag a nőnemű reszortja az egész.
Lauda: Szerinted miben lehet változtatni, ha se szépen, se csúnyán, semmilyen úton nem tudom elérni, hogy kapjak segítséget? Hátha tudsz mondani valamit, amit nem tudok, és jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Update 11.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Asszony otthon a gyerekkel, mikor ideje engedi takarítgat... Aztán hétvégén is beszállok néha. És így kivan egészítve.
(az se egyszerű)