- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
energomatt #5343 üzenetére
Határozottan igen.
Promóciós időszakban (új dominosként 1GB, most 3 GB ingyen, illetve 10 GB) egyértelműen jobb, kétség nélkül. Promóciós időszak után, tegyük fel semmi kedvezmény sincs, akkor 3500 Ft a domino marathonnal 4 GB net. Ez nem havidíj, hanem tart, ameddig tart. Ez 0,87 Ft/mega. A Viber kb. 1 megát eszik percenként, szóval ez 4000 percre elég. Promóciós időszakon kívül is sokkal jobb. A kérdés az, hogy milyen a Viber hangminősége? -
BTamás77
újonc
válasz
energomatt #5345 üzenetére
Ha "kipróbálom" azzal gyakorlatilag újként telepítem és végleg elveszitem az üzeneteket, ezért gondoltam hátha valaki tud segíteni abban, hogy lehet e így telepíteni másik eszközre vagy sem?!
-
BTamás77
újonc
válasz
energomatt #5341 üzenetére
Persze, ez jogos. Fontos üzengetések vannak aminek esetleg később lenne jelentősége. Ez a másodlagos eszközre telepités ez nem fog menni azerinted ? Láttam itt a forumon, hogy talan a vibertől valami szakmabeli válaszolgatott vagy rosszul értelmeztem?
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Gondolkozom egy Viber out előfizetésen, 7 euró/hónap, korlátlan mobil és vezetékes hívással. Van valakinek tapasztalata róla? Gondolok itt a hangminőség, szakadozás, stb. dolgokra. Erősen gondolkozom a jelenlegi mobil előfizetésem lemondásán, helyette lenne egy prepaid és kész.
-
BTamás77
újonc
Kedves Szakértők!
Olyan problémám lenne, hogy beázott a telefonom és nem tudom bekapcsolni. A viberre be voltam jelentkezve, én arra gondoltam, hogy másodlagos eszközre telepítés, és úgy meglesznek az üzenetem stb.. Több évre visszamenőleg. Viszont kicsit nehézségbe ütközöm mert elvileg kódot küld amit ugyebár nem tudok megnyitni. Van esetleg bárkinek ötlete, bármilyen módon elő tudom még hozni az üzeneteket,,ami nyilván nagyon fontos számomra. Gondolom ha újra telepítem törlődik minden..
Nagyon köszönöm ha bárki is tudna segíteni!
Tamás -
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kicsit bohém kérdésem. Ha a vibert telepitéskor úgy állítom be, hogy minden nap készítsen biztonsági mentést, de töröltem egy kontaktot akivel írtunk egymásnak, a mentett beszélgetéseket hol találom meg?
-
atirag
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem tudom mi az az alkalmazás klónozás(vagyis a szó amit jelent azt értem,de sosem halloattam még róla). De azt gondolom nem is fogom megtudni😊 Igazából azt gondoltam mivel az androidnál már régóta van kétkártyás rendszer esetleg felmerült mint kérdés. Mivel almáéknál most érkezett meg ez a dolog emiatt vált érdekessé. De akkor nincs ilyen máshol sem.
-
atirag
őstag
A viber tud működni két számmal is? Ha két kártya van egy telefonban.
-
energomatt
őstag
válasz
dehogyisnem #5329 üzenetére
A frissitést kell letiltani, nem a programot.
-
dehogyisnem
tag
válasz
dehogyisnem #5319 üzenetére
HALLÓ
Letiltanám, de már úgy a szívemhez nőtt ez a fránya progi...A szkájp-al együtt ami egy i5-ös gépet is letérdeltet...nevetséges amit csinálnak!!! -
dannyl
addikt
válasz
energomatt #5325 üzenetére
Példának okáért ne írjanak rám hajnali 2kor, hogy "nahát, te felvagy ilyenkor?"... De tényleg hagyjuk, részemről idegesítő, hogy egy program akkor jelzi az aktivitásom amikor akarja. De lehet törlöm a francba.
-
dannyl
addikt
válasz
energomatt #5322 üzenetére
Szerintem nem értjük egymást. Messengered ha van, abba ha belépsz, látod, hogy ki nézi épp a messenger appot, illetve ki, hány perce/órája volt elérhető. Ez nem azt jelenti, hogy ha írok neki, ne kapná meg. Csak annyit, hogy épp pl. a zsebében van a teló X ideje.
A viber-nél is ez van, csakhogy én nem lépek bele az app-ba, mégis "elérhető" vagyok egy nap többször. -
energomatt
őstag
Természetesen vannak még feltételek, működő internet, a Viber központi szerverének működése, stb.
-
dannyl
addikt
válasz
energomatt #5320 üzenetére
PC-n is lehetsz belépve (az enyémen nincs telepítve, de volt régen). Tudom, hogy az a grafikus felület, de ugyan úgy működik, mint a facebook messenger, hogy amikor belépsz a felületbe, akkor elérhető vagy, ha nem, akkor azt írja, hogy pl. 34 perce voltál elérhető.
Na, én nem lépek be a felületre napokig, mégis azt írja a viber, hogy 2 perce elérhető voltam. -
energomatt
őstag
-
dehogyisnem
tag
Köszönjük a legutóbbi frissítést! Nagyon hasznos volt...
-
dannyl
addikt
válasz
energomatt #5317 üzenetére
Mobilon nem találtam olyat, hogy hol máshol vagyok bejelentkezve. A másik kérdésedet nem is értem. Minek lépkedjek be a viberbe (vagyis minek nyissam meg az alkalmazást, mert amúgy be vagyok lépve), ha nem kapok üzenetet? Ha jön üzenet, elolvasom, reagálok, és bezárom az appot.
De ismerősök meg mondják, hogy "1 órája voltál belépve", "4 órája voltál belépve" stb... Közben meg nem léptem be, és a telefon tutira a zsebemben volt végig. -
dannyl
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy többször jelzik ismerősök, hogy elérhető vagyok viberen, pedig van, hogy egy hétig se lépek be.
1. Ez mitől lehet?
2. Lehet azt elenőrizni, hogy esetleg be vagyok-e lépve valahol? PC, vagy egyéb. -
bigdady
nagyúr
válasz
energomatt #5314 üzenetére
A frissítéseknek nincs köze a technikai fejlődéshez? Ok
-
energomatt
őstag
válasz
bigdady #5313 üzenetére
Mit kellene visszaállítanom? A korábbi szöveges üzeneteket? Ugyan minek?
Fontos adatot sosem ott tárolok, ez evidens. Az okosóra eseted éppen fordítva is működhetett volna, nekem korábbi verzió kellett ahhoz, hogy az üzenetek átjöjjenek.
A technikai fejlődéshez ennek meg semmi köze, itt eltévedtél. -
bigdady
nagyúr
válasz
energomatt #5312 üzenetére
Tavaly vettem egy okosórát ami nem támogatja a régebbi Vibert. Csak ezért nem maradok az őskorban és használok elavult dolgokat, haladni kell a korral.
Telefont is max 2 évente lecserélem mert megunom és sokkal modernebbek az újak jobb kamera gyorsabb nagyobb tárhely stb. 2015-ös viber? Durva, mindjárt 2019, abban meg mentés és visszaállítás sem volt szerintem, jól jön pedig egy teló cserénél vagy teló hibánál, persze kivéve ha egy sok éves modell telefont használ az ember 3-5 évig. -
energomatt
őstag
válasz
canniball #5311 üzenetére
Szinte tudtam, hogy ezt is megkérdezed ! Egyik telefonnál egyik, másiknál meg másik lehet jó (Persze az annál korábbiak is jók általában.) Nekem talán egy 3 évvel ezelőtti működik és nem frissítek általában sem semmit, amíg az nem indokolt és jól működik. Ha mindenkinél ugyanaz lenne a jó, akkor gondolod nem írtam volna meg és nem az lenne egyúttal a világ nyolcadik csodája?
-
canniball
nagyúr
válasz
energomatt #5310 üzenetére
Na és melyiket? Nem az enyém a telefon, így távtesztelgetés nem igazán játszik, jó lenne egy pontos verziószám.
Amúgy nálam is android 7.0 van a legfrissebb Viberrel (csak Samu A3 2017-en) és tökéletesen működik, (valamint a fb messenger is). -
canniball
nagyúr
válasz
energomatt #5308 üzenetére
Pont azért frissitettük, mert a korábbi verzió (nem tudom melyik volt) pont így (nem) müködött.
-
canniball
nagyúr
Sziasztok!
Van valakinek tippje, hogy Ulefone Armor, Android 7.0, legfrissebb Viber esetén miért nem jelez ha új üzenet vagy hívás érkezik? Csak akkor mutatja az új eseményt ha manuálisan van indítva a Viber. Valószínűleg valami rendszerbeállítás lesz, mert a messenger is ugyanezt csinálja de már mindent végignyomkodtunk (a rendszer és a Viber beállításokban is) ami eszünkbe jutott és sajna nem lett jó.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! A telefon gyári állapot visszaállítás után újratelepítettem a Viber-t. Üzenetek érkezésekor nem tudom letiltani a rezgést. A Beállítások > Értesítések > Rezgő csengés opció be van pipálva, de inaktív, nem módosítható.
A Viber > Beállítások > Általános > A Viber alapértelmezéseinek visszaállítása után is ugyanez a helyzet. Mit kell tennem a rezgő kikapcsolása érdekében? (A telefon Huawei P9)
-
Ba.G
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, mindig problémás volt a Viber (és valszeg a többi hasonló app) elérhetőség jelzése, számos (183
) kérdés volt ezzel kapcsolatban. Mégis megkérdem én is, hátha kikristályosodott azóta:
Ha a telefon (v a gép) bármi miatt feléled (akár éjjel is) és a Viber az aktív taskok között van, az vezetheti félre a "fogadó" felet? Ha nincs a taskok között, akkor nem?
-
pelenka35
őstag
Sziasztok.
Feltörhető a viber?
Egy ismerös azt állítja,hogy valaki az ö nevében irogat a viber fiókjából,lehetséges?
Bekem nincs viberem és azt sem tudom lehet e jelszót változtatni vagy 2 lépcsös belépést használni.
Ötlet? -
pozsipeti
tag
Sziasztok!
A következő a problémám, telefont cseréltem, feltelepítettem az új telefonra a vibert, de a régi üzenetek nem jelennek meg.Tudod menteni kellett volna de elmaradt. A PC-n is fel van telepítve, de ott megvannak.Át lehet valahogy pakolni a PC-ről a telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest