- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna erre mondani valamit?
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyat lehet a Viber-el csinálni, hogyha újra telepítem, akkor ne jelezze minden alkalommal az ismerőseimnél , hogy csatlakoztam a Viber-hez? Gyakran romook és elég sokan panszkodnak, hogy idegesíti őket..
MEg hát van amikor munka időbe is ...
-
szoke12
őstag
Több fórumban is írták hibának, hogy a Viber nem a telefonszám, hanem a névjegyzékbeli ID alapján azonosítja a névjegyeket. Ezért lehet, hogy nem jó nevet és/vagy telefonszámot rendel egy kontakthoz, viszont jó képet. Nekem volt, hogy egy komplett beszélgetést más nevéhez fűzött. Szóval lehet, hogy valaki olyan képe, akinek csak a száma van meg neked, de amúgy nem láttad még, illetve ezért nem biztos hogy másoknál is így jelenik meg az a névjegy.
-
bcl
senior tag
A telefonszám-ra 1000%, hogy soha senki más nem regisztrált se viberre se máshova, ugyanis párom új előfizetéses vele.
Ez nem biztos! Lassan 20 éve 7 jegyűek a számok, és simán újraforgatják őket a szolgáltatók; talán már fél év után!
Bőven lehet, hogy 1-2 éve valaki használta, megszűnt az előfizetése, de maradt Viberen. Még lehet, hogy a telefoncsere alkalmával regisztrált a régebbi számával, míg meg volt neki, aztán adta le az előfizetést.Mondjuk ennek ellentmondani látszik, hogy párod telefonjára is telepítetted. Ha így volt, és aktiváltad is neki, a másik delikvenst ki fogja dobni a rendszerből, újra kell regisztrálnia az új számával.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Telepítettem a telefonomra a vibert.
Ugye a névjegyzékembe minden telefonszámot átnéz, akinek szintén van viber azt megjeleníti.
Párom számát is megjeleníti, pedig neki nincs.
Ez nem is lenne baj, csak ami érdekes, hogy egy tök ismeretlen arcot rendel hozzá.Hiába telepítem párom telefonjára is a vibert, akkor is ugyanaz a profilkép marad neki.
Honnan szedi a viber ezeket a képeket?
És hogyan lehetne megváltoztatni?Így akkor most párom minden ismerőse egy ismeretlen képet lát neki.
A telefonszám-ra 1000%, hogy soha senki más nem regisztrált se viberre se máshova, ugyanis párom új előfizetéses vele.
-
szoke12
őstag
válasz
nincsnév007 #4229 üzenetére
Csak ha lemented őket. Nem tárolja őket a szerverén mint pl a Messenger.
Egy ideje tudja a Viber a mentés-visszaállítást. Keress rá itt a fórumban. -
nincsnév007
addikt
Sziasztok, ha letörlom a Viber és majd később újra telepitem akkor meg maradnak majd az uzeneteim?
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Járt már úgy valaki Android alatt, hogy lementette a Vibert adatokkal együtt, de visszaállítás után nem volt hajlandó elindulni? Ha elindul, akkor betölti az adatbázist, és látom amit visszaállított. De pár mp után kilép, és megkér, hogy jelentkezzek be.Nagyon nem akartam elveszteni a beszélgetéseimet, de ez meg így nem akarja visszahozni....
Van hasonló tapasztalata valakinek?
-
sandró60
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem van.Mivel frissítéstől-frissítésig egyre Sz@rabb a PC Viber ezért kérdezem,hogy lehet a PC-n letiltani a frissítést -
Bferibörs
addikt
válasz
vadasz70 #4220 üzenetére
passz ,nem tudom
az is lehet , hogy elég ha a telón olyan helyet állítasz be névjegy használatnak amin nincs névjegy egyáltalán pld sim kari- ha az üres
nekem nem voltak ilyen próbálkozásaim mivel mindkét viberen kellett a címlista is - két telót használtam céges + saját anno külön viberrel azonos névlistával
-
Bferibörs
addikt
válasz
vadasz70 #4218 üzenetére
azt sajnos viszi,nem lehet törölni úgy tudom max. el tudod játszni újra az előzőeket- törlöd a vibert stb, -és törlöd a telszámokat addig amíg újra nem regisztrálod- a szinkronizálást reg után ki kell kapcsolni
ui- a névjegyzéket le tudod menteni a telóról, ha kész a pc-s viber vissza tudod állítani a telón
-
Bferibörs
addikt
válasz
vadasz70 #4213 üzenetére
kezdjük elölről- bocsi kifutottam már a szerkesztési időből!
Szóval ha másik számot akarsz telepíteni a pc-re akkor először a telefonodról el kell távolítanod a jelenlegi vibert, a könyvtárát is ki kell törölni az eltávolítás után !
Aztán a telefonodban ki kell cserélni a SIM-kártyát , újra fel kell telepítened a vibert az új telefonszámmal, ha aktiválódik csak utána tudod a pc-re is feltelepíteni és aktiválni az új telefonszámmal a vibert, vonalkódot fog kérni amit a telefonod tud leolvasni a pc monitoráról, a viber a telón automatikusan be fogja kapcsolni a vonalkód olvasót a telefonodon neked csak be kell játszani a telón megjelenő keretbe a kódot (kamerán látja a teló )
Ha ez meg van és műxik a pc-n is a viber ,akkor kezded elölről, SIM-kártyát cserélsz a telefonban eltávolítod a viber appot, kitörlöd a viber könyvtárat is , ha ez meg van újra telepíted a vibert a telódon , megadod az új SIM kártyád számát és várod, hogy aktiválódjon - ha netán ez nem történik meg akkor törlöd a viber appot, a könyvtárat is és vársz 24 órát ,utána kezded elölről a telepítést,aktiválást)
van más megoldás is de ahhoz kell egy másik telefon.
remélem elég szájba rágósan írtam, ha nem akkor írjál privátot segítek.
ui: azt ne várd, hogy a telódon mindkét számhoz társított viberedet látni fogod, a telón csak az egyik számhoz rendeltet a pc-n meg csak a másik számhoz rendeltet fogod látni
-
Bferibörs
addikt
válasz
vadasz70 #4213 üzenetére
nem, azt a telszámot kell megadnod a pc-s viberen amit a telefonodon is megadtál a működő viberhez ( a pc-s telepítéskor a telódon annak a vibernek kell futnia amit a pc-re akarsz majd tenni !!!! ) - ha a pc-s nem fogadja el akkor távolitsd el a progit a pc-ről, a maradék sallangot is ( viber könyvtárat ) és telepítsd újra fel a pc-re a vibert
amire figyelj oda- a viber felismeri, hogy Magyarországon vagy beírja, hogy +36, neked csak a többi számot kell beírnod pld. 20xxxxxxx,30xxxxxx,70xxxxxxx
-
bigdady
nagyúr
Ios-en a mai frissités vissza rakta a régi emojikat vagy maradt az előző verzió hozta redisigned?
-
bendegruz
őstag
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy tudok olyat csinálni hogy két különböző fiókot létre hozni? Tehát van két sim kártyám ha be teszem a másikat akkor ott azzal egy másik viber fiókot létre hozni.
-
bozont
veterán
Üdv
PC-s kliensnél meglehet valahogy azt oldani, ha üzenet jön akkor a játékot ne dobja le asztalra? Multi közben elég zavaró tud lenni. A beállításoknál nem találtam semmit ez ügyben. -
bigdady
nagyúr
Hali
Akinek meg van a számom és elment viberbe az látja a fotóm akkor is ha ez ki van kapxsolva nálam a beállítasokban vagy ez az én kontaktjaimra vonatkozik és csak azok láthatják?
-
bendegruz
őstag
csak én látom úgy, hogy ahogy frissitik ezt a vibert, úgy lesz egyre rosszabb?
az asztalira már vissza kellett raknom a 6.0-ás verziot, annyira rossz az új..
későn kézbesítit az üziket, hol ki irja-hol nem az online állapotot....nehogy az legyen ezzel is, mint az msn-el..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest