- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Üdv
PC-s kliensnél meglehet valahogy azt oldani, ha üzenet jön akkor a játékot ne dobja le asztalra? Multi közben elég zavaró tud lenni. A beállításoknál nem találtam semmit ez ügyben. -
bozont
veterán
Na most hogy telefont cseréltem újabb android verzióval (Galaxy Ace + GB 2.3.6 -> Xperia SP + JB 4.1.2), helyrejött az a problémám, hogy nem tudtam az öcsémet hívni és a PC alkalmazásból meg írni sem. Sőt, most már mindenkit megjelenít aki vibert használ az ismerősök közül, eddig sokan hiányoztak a listáról.
mod.: Hm, akkor lehet nekem is azért merül viszonylag gyorsan, arról nem is beszélve hogy 90Mb ramot használ.
-
bozont
veterán
válasz
ViberMedia #1445 üzenetére
It didn't help unfortunately. I've already tried most of them. Maybe the problem is that we are on the same router? He uses Windows Phone and i have Android but that shouldn't be the problem.
Actually i just see that he doesn't appear on my viber contacts list at my phone either. But at least i can write back and call him if he send a message.As for the sound quality, i have experienced this waving sound too. Sometimes it is good but after a few seconds the volume drops so we can barely hear each other then goes up again. It happens even if both of us have a fast connection.
-
bozont
veterán
Sziasztok
Van egy olyan érdekes problémám a viber PC-s kliensével, hogy az öcsémet nem látom a contactok között, miközben a telefonon meg ott van. Ha rám ír, akkor a PC is megjelenik az üzenet, viszont válaszolni nem tudok, nem enged írni, minden gomb szürke még hívni sem tudom. Viszont telefonról meg működik minden. Mással nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest