Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivoke
csendes tag
Sziasztok,
a problémám: Lumia 735 WP10, Viber magyarul telepítve minden ok, szuperül működik, Valamiért frissült a Viber, viszont azóta angol nyelvű. App töröl, újra feltesz, teló közben ki-be kapcsol. Semmi...
Telón csak magyar nyelv és lokáció van beállítva,Viberen lehet nyelvet váltani? Áruházban magyarul jön fel a leöltési oldal a rohadék még is angol nyelvű.
Találkozott már valaki ezzel?
Köszi:
Iv -
Diabo6
senior tag
A Drive a Biztonsági mentés menüpontban található. Még nem próbáltam, nem is szeretném. Nem célom menteni az üziket, felesleges számomra.
Más kérdés: a facebookhoz való csatlakozás mit takar? Megkapom viberen az ottani üzenetet?
-
Edi77
őstag
válasz
Viktor0610 #3847 üzenetére
Jaj, dehogy, nem is kérném... amolyan költői kérdés volt csak
-
-
Edi77
őstag
válasz
Viktor0610 #3845 üzenetére
De a teló belső tárhelyen megvannak a képek. És gondolom, a szöveget vissza is lehet állítani, igaz?
-
-
Edi77
őstag
válasz
Viktor0610 #3843 üzenetére
A whatsappét sem egyszerű...... de ha télleg ment Drive-ra, akkor az egy pozitív dolog
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
Viktor0610 #3840 üzenetére
Én egyáltalán nem szeretem a vibert (ezt mondjuk pont jó fórumon hangoztatom
), de mivel mindenki ezt használja a családban és senkit nem bírok rávenni, hogy álljon át másikra (amit nem nevezek meg), ezért kénytelen vagyok használni.
-
Azt utálom a Viberben, hogy vannak benne funkciók, amiket csak félig csinálnak meg.
Ilyen a hangok kikapcsolhatósága (nem működik mindenhol)vagy az üzenetek biztonsági mentése (visszaállítás?)...Sebaj, majd az ezerrel későbbi kiadásokban...
Bocs, most nézem, külön van egy menüpont a biztonsági mentésre + visszaállításra.
-
Diabo6
senior tag
Frissült a viber. Van lehetőség driveba menteni a beszélgetéseket.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #3837 üzenetére
lenovó laptop ami tapis is lehet, egyből átirányít a viber a windows storebe letöltésnél, végül fel lett téve store nélkül de fehér üres viber képernyő jelenik meg,használhatatlan így.
-
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Mióta kér Microsoft accountot asztali gépen a viber, lányom nem tudja telepíteni ez miatt, nincs és nem is akar.
Valami megoldást tudtok esetleg ? -
Ferenc.
tag
válasz
Viktor0610 #3831 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, nem a Viberen belüli kód olvasót használva csináltuk, eszembe se jutott, sőt nem is tudtam, hogy a viber alkalmazás beállítás menüjében ilyen, hogy qr kód olvasás.. ez újdonság, így sokakat megtéveszthet. Én a telefonra feltelepített QR kód applikációt használtam ,de azzal nem ment.. de most hogy mondod, így már oké. Tehát a megoldás, hogy maga a viber qr kód olvasójával kell beolvastatni és akkor már be is jelentkezik! Sok sikert mindenkinek!
-
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm számítógépére fel telepítettük a viber pc-t, s mikor a telefonszám beírása után tovább kattintunk, nem aktiváló kód jön, hanem valami QR olvasóval kell beolvasni a képet, de hiába csináljuk a mobillal, be olvassa a qr kódot, de nem csinál vele semmit, így az asztali gépen a viber nem aktiválódik, azaz nem lép be a megadott telefonszámmal. Eddig akárhányszor telepítettem gépre vibert, aktiváló kód jött és tök sima ügy volt, most nem értem miért kellett így megbonyolítani, mert most nem megy a belépés.
Másnál hogy működik? Hogy lehet rávenni hogy újra aktiváló kódot küldjön üzeneteben és ne ilyen qr kód olvasós dolog jöjjön fel? Köszönöm?
-
JokerMaffia
tag
válasz
JokerMaffia #3827 üzenetére
andrás47
Médiafájlok + alkalmazások elnémítása. Így használva nem zajong.
Viktor0610 jogos
-
válasz
JokerMaffia #3827 üzenetére
W10≠WP10
-
JokerMaffia
tag
válasz
andrás47 #3826 üzenetére
Windows 10 esetében a következőképpen tudod kikapcsolni. Hangkeverő - Hangszórók, Viber hangok kikapcsolása, ekkor az értesítő hangokat nem hallani, a kimenőt és bejövőt sem. Beszélgetéseket nem tudom mennyire befolyásolja, nem próbáltam. Más lehetőség, a hanghívásokat egyéb eszközön fogadod, avagy visszakapcsolva PC előtt ülve tudsz beszélni.
-
-
katis001
újonc
Sziasztok!
Böngésztem itt a hozzászólásokban, de elkerülhette a figyelmem, hogy mit tudok csinálni,leszedtem a vibert és újra akarom telepíteni a telefonomon, de mikor megadom a telefonszámom és rámegyek a "tovább"-ra utána jön, hogy jó-e a telefonszám amire küldenék a kódot, a telszám jó, úgy írom be ahogy kell leokézom és aztán jön, hogy "Hiba". Mindent töröltem előtte mindenhonnan. Vártam 1 napot stb.... A régi kód is meglenne amivel előtte regisztráltam. Ötlet pls.!
Köszi -
-
bigdady
nagyúr
Na bekapcsolták Mo-on is viberben a titkosításos megbízható partner dolgot.
Rá kell nyomni a fogaskeréken belül chat közben a megbizható partner gombra majd viber felhivja az illetőt majd ha felvette a bal alsóban a lakat ikonra kell kattintani.
Ha zöld innentől chat közben a lakat akkor minden ok -
Breki
veterán
Másnál is van az, hogy az asztali és telefonos viber nem szinkronizál rendesen?
Illetve a ma másik gépen írt üzik se láthatóak
Hétvégén még semmi gond nem volt vele.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nekem ma volt az első viber telefonálásom, videóval s pár egyébbel. Nekem eddig megfelel. A háttérszínt sikerült lecserélnem, remélem a fejlécét is lehet. Tudnátok ebben segíteni?
-
JokerMaffia
tag
válasz
JokerMaffia #3807 üzenetére
Közben megoldódott, telefonszám nem volt helyesen rögzítve a sim kártyára. Hiányzott az országhívó szám. Immár szinkronizált azonnal, a javítást követően.
J.M.
-
Diabo6
senior tag
válasz
JokerMaffia #3805 üzenetére
Telefon beállításaiban a fiókok és szinkronizáció-nál nincs véletlen letiltva a viber szinkr.?
-
Diabo6
senior tag
válasz
JokerMaffia #3803 üzenetére
Szia!
Se mobilneten, se wifin nem csinálja? -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, Nokia Lumia 530 telefonon eddig gond nélkül használtam az alkalmazást. Jelenleg is működik, csupán valami oknál fogva nem végzi el a szinkronizálást, hiába van elmentve a telefonszám a sim kártyára. Program újra telepítése sem segített, jelenlegi verziója a szoftvernek. v4.5.4. Van valakinek ötlete mi lehet a gubanc? Köszönöm.
J.M.
-
Diabo6
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest