Új hozzászólás Aktív témák

• föccer

nagyúr

Elég hülye napom van, ezért elnézést, hogy csak most válaszolok.

(#8) Yutani:
    Jah, így érthető a kérdés. Oka leginkább az, hogy ne tettem a memóriákra hűtést, mert nincs. Amit anno a S1-eshez adtak az ugyan leszedtem a 4770-ről de már rég nem ragadnak megfelelően. Az előző kártyáról is leesett 1-1 db amit úgí kellett a borda alól kihalásznom.

(#9) drlovi:
    Előted a lehetőség. :) Régebben és is szemegzettem a twin turbo kiegészítőt hozzá, de valamiért nem volt szimpatikus, és drágább is lett volna, mint ez a noctua (bár a noctua is horror árban van, de ez mindegy. :) )

(#11) mmdms:
    Játék közben még sosem mértem hőmérsékletet. Mivel lehetne hatékonyan loggolni? Jó lenne idő föggvényében ki tudná rajzolni a gpu/cpu usage, hőmérséklet diagrammokat. Van ilyen program?

(#12) BiP:
    Persze értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja? :) Egyszerűen többet vártam tőle. Lehet ha leveszem az ellenállást a ventiről és nagyobb fordulaton pörög, akkor sokkal többet nyerek. Lehet a napokban kipróbálom, hogy mennyit lehet így vele pluszba nyerni.

(#13) IreN!CuS:
    Szerintem itt az apróról szereztem be, de vannak direkt szivacsokat árusító boltok is, ahol biztos lehet venni. Csak ott 2m^2-es a minimum ksizerelés, amiből 3-4 gépet is be lehet szivacsolni.

(#14) benedekco:
    Hát úgy igazándiból nem szabad sokat várni tőle. Sajnos a ventiknél és a házlapi kivezetéseknél hatalmas lyukak vannak, ahol a hang szabadon ki tud jönni. A HDD-t külön nem szigeteltem, csak rendesen becsavaroztam a helyére. Szerencsére az én lemezem nem rezonál annyira, mint sok másik, így erre nem volt szükségem. Simán bent van (volt) a ház elején az elülső venti mögött.

A pasztázás meg ott bukik el igazán, hogy nem találtam meg az újabban vásárolt, ezüstös pasztát, így csak ezt az öregedő szilikonost használtam. A metodus szerintem nem számít olyan sokat, mint ahogy sokan gondolják, de ezt nem tudom. Ezzel a módszerrel én meg vagyok elégedve.

(#15) Barthezz2:
    Engemet is csak este/éjszaka zavar, amikor egyébként elég nagy csönd van. A család már alszik és még gépezek és csak a nagy zúgást hallom. :(

(#16) gabe_:
    Ki fogom próbálni magasabb fordulatszámon is. :K

üdv, föccer

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés