- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Elég hülye napom van, ezért elnézést, hogy csak most válaszolok.
(#8) Yutani:
Jah, így érthető a kérdés. Oka leginkább az, hogy ne tettem a memóriákra hűtést, mert nincs. Amit anno a S1-eshez adtak az ugyan leszedtem a 4770-ről de már rég nem ragadnak megfelelően. Az előző kártyáról is leesett 1-1 db amit úgí kellett a borda alól kihalásznom.(#9) drlovi:
Előted a lehetőség.Régebben és is szemegzettem a twin turbo kiegészítőt hozzá, de valamiért nem volt szimpatikus, és drágább is lett volna, mint ez a noctua (bár a noctua is horror árban van, de ez mindegy.
)
(#11) mmdms:
Játék közben még sosem mértem hőmérsékletet. Mivel lehetne hatékonyan loggolni? Jó lenne idő föggvényében ki tudná rajzolni a gpu/cpu usage, hőmérséklet diagrammokat. Van ilyen program?(#12) BiP:
Persze értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?Egyszerűen többet vártam tőle. Lehet ha leveszem az ellenállást a ventiről és nagyobb fordulaton pörög, akkor sokkal többet nyerek. Lehet a napokban kipróbálom, hogy mennyit lehet így vele pluszba nyerni.
(#13) IreN!CuS:
Szerintem itt az apróról szereztem be, de vannak direkt szivacsokat árusító boltok is, ahol biztos lehet venni. Csak ott 2m^2-es a minimum ksizerelés, amiből 3-4 gépet is be lehet szivacsolni.(#14) benedekco:
Hát úgy igazándiból nem szabad sokat várni tőle. Sajnos a ventiknél és a házlapi kivezetéseknél hatalmas lyukak vannak, ahol a hang szabadon ki tud jönni. A HDD-t külön nem szigeteltem, csak rendesen becsavaroztam a helyére. Szerencsére az én lemezem nem rezonál annyira, mint sok másik, így erre nem volt szükségem. Simán bent van (volt) a ház elején az elülső venti mögött.A pasztázás meg ott bukik el igazán, hogy nem találtam meg az újabban vásárolt, ezüstös pasztát, így csak ezt az öregedő szilikonost használtam. A metodus szerintem nem számít olyan sokat, mint ahogy sokan gondolják, de ezt nem tudom. Ezzel a módszerrel én meg vagyok elégedve.
(#15) Barthezz2:
Engemet is csak este/éjszaka zavar, amikor egyébként elég nagy csönd van. A család már alszik és még gépezek és csak a nagy zúgást hallom.(#16) gabe_:
Ki fogom próbálni magasabb fordulatszámon is.üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest