Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Sokan inkább azt a módszert alkalmazzák, hogy egy nagyobb pötty pasztát raknak középre, és a blokkot ráhelyezve, körkörös mozdulatokkal mozgatva azt elterítik az anyagot. Én ezt a CPU hűtőnél szoktam alkalmazni, mert ott nincs semmi olyasmi a közelben, aminnek ha nekiütöm a bordát, akkor kárt okozhatnák benne. Itt eléggé nagy volt a borda, inkább vigyáztam rá.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
beldeczki
üzenetére
Majd meglátom. Addig is itt egy kép arról, hogy mit produkált a FurMarkt 700 rpm mellett.
63°C maximum. Igaz lehet, hogy ki tudtam volna préselni még 1-2 fokot ha járatom még 10 percet, de nem volt hozzá cérnám.
Csináljak olyat, hogy passzívba mit bír? Szerintem 85°C körül megállna. Vélemény? Vagy ne akarjam kinyírni szegénykémet, hamár kölcsönbe van?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Elég hülye napom van, ezért elnézést, hogy csak most válaszolok.
(#8) Yutani:
Jah, így érthető a kérdés. Oka leginkább az, hogy ne tettem a memóriákra hűtést, mert nincs. Amit anno a S1-eshez adtak az ugyan leszedtem a 4770-ről de már rég nem ragadnak megfelelően. Az előző kártyáról is leesett 1-1 db amit úgí kellett a borda alól kihalásznom.(#9) drlovi:
Előted a lehetőség.
Régebben és is szemegzettem a twin turbo kiegészítőt hozzá, de valamiért nem volt szimpatikus, és drágább is lett volna, mint ez a noctua (bár a noctua is horror árban van, de ez mindegy.
)(#11) mmdms:
Játék közben még sosem mértem hőmérsékletet. Mivel lehetne hatékonyan loggolni? Jó lenne idő föggvényében ki tudná rajzolni a gpu/cpu usage, hőmérséklet diagrammokat. Van ilyen program?(#12) BiP:
Persze értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?
Egyszerűen többet vártam tőle. Lehet ha leveszem az ellenállást a ventiről és nagyobb fordulaton pörög, akkor sokkal többet nyerek. Lehet a napokban kipróbálom, hogy mennyit lehet így vele pluszba nyerni.(#13) IreN!CuS:
Szerintem itt az apróról szereztem be, de vannak direkt szivacsokat árusító boltok is, ahol biztos lehet venni. Csak ott 2m^2-es a minimum ksizerelés, amiből 3-4 gépet is be lehet szivacsolni.(#14) benedekco:
Hát úgy igazándiból nem szabad sokat várni tőle. Sajnos a ventiknél és a házlapi kivezetéseknél hatalmas lyukak vannak, ahol a hang szabadon ki tud jönni. A HDD-t külön nem szigeteltem, csak rendesen becsavaroztam a helyére. Szerencsére az én lemezem nem rezonál annyira, mint sok másik, így erre nem volt szükségem. Simán bent van (volt) a ház elején az elülső venti mögött.A pasztázás meg ott bukik el igazán, hogy nem találtam meg az újabban vásárolt, ezüstös pasztát, így csak ezt az öregedő szilikonost használtam. A metodus szerintem nem számít olyan sokat, mint ahogy sokan gondolják, de ezt nem tudom. Ezzel a módszerrel én meg vagyok elégedve.
(#15) Barthezz2:
Engemet is csak este/éjszaka zavar, amikor egyébként elég nagy csönd van. A család már alszik és még gépezek és csak a nagy zúgást hallom.
(#16) gabe_:
Ki fogom próbálni magasabb fordulatszámon is.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Programozás topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Max ha nem az alaplapi csatlakozóra akasztom rá, hanem valami külső forrásra, de ezzel nem akarok szenvedni.