Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Ez a gerjedős dolog érdekes, ilyet még nem hallottam...nem lehet hogy csak az eszközök hajlott kora volt az oka?
Nekem QC25 van, igaz ez még egy éves sincs, viszont a zajszűrés tényleg működik...úgy hozta a sors hogy az utóbbi fél évben rengeteget utszok, és nagyon sokat tud jelenteni (volt tesztelve repülőn rengetegszer, vonaton és kocsiban is párszor): gerjedés sehol, semmilyen körülmények között és semmilyen forrásból használva nem volt.
A hírhez: egyébként meg úgy tűnik hogy nem is kerül többe mint a normál vezetékes verzió: nálunk a QC25 listaára 260 font körül van (jó, lehet ennél olcsóbban is találni, nekem is sikerült, de most hivatalos árakat hasonlítunk), ez még igazából annyi sincs...a beépített akksiért meg piros pont, feltéve hogy hogy lehet normál micro USB-vel tölteni, és nem kell neki külön töltő (azt nagyon utálom). Várjuk szeretettel

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- AliExpress tapasztalatok
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Háztartási gépek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi